INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Mijlocașul Barcelonei și-a decis viitorul: „Voi vorbi cu antrenorul și îi voi comunica decizia”

Sergio Busquets (stânga), căpitanul Barcelonei. 
Foto: Imago
Sergio Busquets (stânga), căpitanul Barcelonei. Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 03 mai 2023 08:35 / Actualizat miercuri, 03 mai 2023 11:17

Sergio Busquets (34 de ani), căpitanul celor de la FC Barcelona, a spus că, zilele următoare, va decide dacă va continua sau nu la gruparea de pe Camp Nou. 

Mijlocașul defensiv al catalanilor a precizat că, în proporție foarte mare, s-a hotărât asupra viitorului său, urmând a-i comunica decizia și lui Xavi Hernandez (43 de ani), antrenorul liderului la zi din La Liga. Contractul lui Busquets cu FC Barcelona expiră la 30 iunie 2023. 

Final de foc în SuperLiga » Calculele complete pentru primele 3 clasate: bătălia teribilă pentru Conference League decide titlul
PLAY-OFF
Final de foc în SuperLiga » Calculele complete pentru primele 3 clasate: bătălia teribilă pentru Conference League decide titlul

Sergio Busquets, mijlocaș FC Barcelona: „M-am decis în mare măsură asupra viitorului meu”

„M-am decis în mare măsură asupra viitorului meu. Acum avem câteva zile libere și, când ne vom întoarce, mă voi hotărî 100% ce voi face începând din această vară. 

Voi vorbi și cu antrenorul și îi voi comunica decizia pe care am luat-o”, a declarat Sergio Busquets, marți seara, după victoria obținută de FC Barcelona în fața Osasunei, scriu spaniolii de la Marca. 

Sergio Busquets, cel mai vechi jucător din lotul lui FC Barcelona 

Sergio Busquets este cel mai vechi jucător din actualul lot al celor de la FC Barcelona. Crescut în academia clubului, acesta a fost promovat la prima echipă în anul 2008. 

De atunci, Busquets a contabilizat 719 apariții în tricoul catalanilor, reușind să marcheze 18 goluri și să dea 45 de pase decisive. 

28 de trofeea cucerit Sergio Busquets cu FC Barcelona: 8 titluri în La Liga, 7 Cupe ale Spaniei, 7 Supercupe ale Spaniei, 3 UEFA Champions League, 3 Supercupe ale Europei și 3 Campionate Mondiale ale Cluburilor

În actuala stagiune, Busquets a adunat 39 de meciuri în tricoul Barcelonei, reușind să paseze decisiv în 4 rânduri. 

VIDEO. Rezumat: FC Barcelona - Osasuna 1-0 

Citește și: 

„Ruptura” » L'Equipe dezvăluie ce urmează pentru Leo Messi, aflat în pragul suspendării la PSG

Top 10 cel mai bine plătiți sportivi din lume: Ronaldo e primul + pe ce locuri sunt Messi și Mbappe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează