INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Un fost fotbalist în elita Spaniei și Franței a mărturisit că a fost capul unei rețele de traficanți de droguri

Articol de - Publicat miercuri, 03 mai 2023 20:08 / Actualizat miercuri, 03 mai 2023 21:51

Sergio Contreras, 40 de ani, fost atacant la Malaga, Marseille, Sporting Lisabona și Aris Salonic, va fi condamnat la 6 ani de închisoare, după ce a mărturisit tot.

Sergio Contreras, cunoscut în fotbalul spaniol drept Koke, precum căpitanul lui Atletico Madrid, s-a născut la Malaga în urmă cu 40 de ani și a debutat în sportul profesionist chiar la clubul local, înainte de a juca la Marseille, Sporting Lisabona și mai ales la Aris Salonic, acolo unde a evoluat cel mai mult în carieră, timp de cinci ani, între 2006 și 2011. Ajunsese căpitanul lui Aris în 2009-2010.

Koke a fost prins în noiembrie 2019: tiruri de narcotice în Europa!

După o ultimă încercare la un club dintr-un campionat important, Rayo Vallecano, cu doar un gol în șase meciuri în sezonul 2011-2012, cariera atacantului andaluz a intrat în picaj, el jucând în Azerbaidjan, Bolivia și India înainte de a se retrage în Grecia, la Veria și Aris, în 2016, la 33 de ani.

Departe de fotbal, Sergio Contreras a intrat într-o parte întunecată a vieții. Traficant de droguri, șeful unei rețele care făcea trafic cu marijuana și cocaină (ascundeau narcoticele în tiruri pe care le trimiteau în diferite țări europene), acesta a fost prins împreună cu alți 16 indivizi din bandă, în noiembrie 2019.

Koke conducea întreaga operațiune

Procurorii l-au amenințat cu 16 ani de închisoare și, potrivit Marca și The Sun, Koke a confirmat că el este capul rețelei. Conducea întreaga operațiune, controla prețurile și transportul pe continent. În schimbul unei pedepsei reduse, de 6 ani după gratii, a mărturisit tot la tribunalul din Malaga.

Sentința se va da în câteva zile, pedepsele vor fi cele anunțate de procurori. Dar, după recunoașterea faptelor, hotărârea va fi definitivă. Ei nu vor mai putea face apel.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Declarația zilei în Premier League: „Oamenii cred că sunt bătrân, dar Pep, Klopp și Arteta nu sunt mai buni decât mine”

Real Madrid, transfer de 120 de milioane de euro! „Acord iminent” pentru starul de 19 ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează