INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  THRILLER ÎN CUPA LIGII

Set la 4 şi Villa e prima finalistă!

Articol de - Publicat joi, 21 ianuarie 2010 00:00

Aston Villa a triumfat într-un alt meci dramatic jucat aseară în Anglia. Învingătoare în tur cu 1-0, echipa lui Martin O'Neill s-a impus şi la Birmingham cu 6-4 în prima semifinală din Cupa Ligii cu Blackburn.


Oaspeţii au avut 2-0 în minutul 26, graţie "dublei" croatului Kalinici. Villa a revenit însă fantastic şi a egalat pînă la pauză (Warnock 30 şi Millner 40 - penalty). Iar în repriza a doua, Agbonlahor şi Heskey au rezolvat rapid problema echipei calificate. Blackburn s-a apropiat la 3-4 şi 4-5, dar n-a putut să împingă meciul la "tie-break", cedînd în prelungiri după reuşita lui Ashley Yoyng.


În finala competiţie, Villa o va întîlni pe învingătoatea derbyului Manchester United - Manchester City, a cărui primă manşă a fost adjudecată marţi de echipa lui Mancini cu 2-1.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
 •  21 Ianuarie 2010, 12:16

IL CHEAMA ASHLEY YOUNG

Vezi toate comentariile (1)
Comentează