INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Seydou Keita s-a transferat la o echipă din Serie A care va juca în Liga Campionilor

Seydou Keita
Seydou Keita

Articol de GSP - Publicat marti, 15 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 15 iulie 2014 20:29

Fostul mijlocaş de la Barcelona şi Valencia, Seydou Keita, a fost prezentat de noua sa echipă. Fotbalistul din Mali a semnat pe un sezon cu o formaţie de top din Serie A.

Seydou Keita s-a transferat la AS Roma, fiind liber de contract după despărţirea de Valencia, şi are visuri mari în ceea ce priveşte performanţa cu noua sa echipă.

"Sînt aici pentru a juca fotbal ca orice alt jucător. Vreau să repet performanţa pe care am avut-o la Valencia, cu care am ajuns în semifinalele Ligii Europa, dar cu Roma vreau în Liga Campionilor", a declarat Seydou Keita.

Mijlocaşul de 34 de ani a ţinut să-i asigure pe fanii Romei că nu mai are nici o problemă cu genunchiul şi că este pregătit să dea totul pentru echipă.

"Am 34 de ani, dar încă nu mă simt bătrîn. Îmi face plăcere să joc cu fotbalişti mai tineri, pentru că au ambiţie şi întotdeauna îşi doresc să cîştige", a completat Seydou Keita.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
blaustein
blaustein  •  15 Iulie 2014, 14:45

Pare un transfer slabut dar cu refuzati din Anglia si Spania, Roma s-a tinut foarte tare sezonul trecut in Serie A si pe alocuri au dat emotii lui Juventus. Oricum, imi e greu sa cred ca vor depasi grupele UCL. Fotbalul italian e intr-o scadere mare si nu cred ca-si revine prea curand.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează