INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LATIN GRAMMYS 2023

VIDEO + FOTO Shakira, spectaculoasă la Gala Latin Grammys 2023 » A plecat acasă cu 3 premii! Aluzii la Gerard Pique în discursul artistei columbiene

Shakira, Latin Grammys 2023 (foto: Instagram) +27   FOTO
Shakira, Latin Grammys 2023 (foto: Instagram)

Articol de - Publicat vineri, 17 noiembrie 2023 10:22 / Actualizat vineri, 17 noiembrie 2023 11:16

Shakira, 46 de ani, a avut parte de un 2023 excepțional pe plan profesional. Cântăreața columbiană a strălucit și la cea de-a 24-a ediție a premiilor Latin Grammys, care a avut loc la Sevilla. Cei mai mari artiști ai muzicii latino au defilat pe covorul roșu în cele mai strălucitoare ținute.

Shakira a plecat acasă cu 3 premii: Song of the year, Urban Fusion/Performance și Pop Song și a fost printre cei mai nominalizați artiști la Latin Grammys 2023, alături de Camilo și Karol G, fiecare dintre ei având câte șapte nominalizări.

Vedeta columbiană a avut o interpretare emoționantă a piesei „Acróstico", baladă pop dedicată celor doi copii, Milan și Sasha, pe care îi are cu fostul fotbalist Gerard Pique.

Shakira a fost îmbrăcată într-o rochie aurie strălucitoare, cu o poză a Fecioarei Maria pe piept și a avut un microfon încrustat cu pietre prețioase. În timpul piesei a fost difuzat un videoclip cu cei doi fii ai ei cântând versuri din melodie. Atât Milan, cât și Sasha au fost prezenți la eveniment.

Latin Grammy 2023. Shakira a strălucit din nou (foto: Instagram)
Latin Grammy 2023. Shakira a strălucit din nou (foto: Guliver/Getty Images)
Latin Grammy 2023. Shakira a strălucit din nou (foto: Guliver/Getty Images)
Latin Grammy 2023. Shakira a strălucit din nou (foto: Guliver/Getty Images)
Latin Grammy 2023. Shakira a strălucit din nou (foto: Guliver/Getty Images)
+23 FOTO

Când a urcat pe scenă pentru a-și ridica unul dintre premii, Shakira și-a amintit de Gerard Pique. Ea a mulțumit publicului latin pentru sprijinul acordat după ce a trăit una dintre cele mai dificile perioade din viața sa, marcată de despărțirea de fostul fotbalist de la Barça, de problemele cu fiscul spaniol și de starea delicată de sănătate a tatălui ei, William Mebarak.

Vreau să împart acest Grammy cu colegii mei cu care am avut plăcerea de a lucra și de la care am învățat multe. Mai vreau să împart acest trofeu cu publicul meu latin din Spania, din Columbia, din Statele Unite, din America Latină. Publicul latin care m-a dus pe cele mai înalte culmi, acele locuri la care am visat încă de când eram copil și cărora le datorez totul. Vreau să împart acest trofeu și cu publicul meu spaniol, care a fost alături de mine la bine și la rău... care nu a încetat nicio zi să îmi ofere dragoste și sprijin. Nu voi uita niciodată cât de mult m-au susținut oamenii din această țară pe care am iubit-o atât de mult. Spania, premiul ăsta este pentru tine!

- Shakira

Sergio Ramos a fost cel care i-a înmânat premiul Shakirei pentru Cântecul anului. Artista le-a dedicat premiul celor doi copii ai săi, cărora le-a făcut și o promisiune: „Ce fericire! Vreau să le dedic acest premiu copiilor mei, Milan și Sasha, pentru că le-am promis că voi fi fericită. Le-am promis că vor avea o mamă care va râde din tot sufletul pentru că merită”.

Shakira a dezvăluit că a primit un sfat de la un prieten care o ajută să lase în urmă ce a fost: „Mă gândesc la cântecele pe care le voi scrie și la turneul pe care îl voi face. Pentru că, așa cum spune un prieten de-ai mei, nu există nimic în trecut, doar viitorul contează”.

La Gala Latin Grammys 2023 au cântat nume mari ca Andrea Bocelli, Alejandro Sanz, Pablo Alborán, Maluma, David Guetta, Laura Pausini.

Citește și alte articole:

Floris, logodnica lui Dorin Rotariu, duce o viață de lux » Îl susține din umbră pe jucătorul lui FCSB
metrosport
Floris, logodnica lui Dorin Rotariu, duce o viață de lux » Îl susține din umbră pe jucătorul lui FCSB
Gigi Becali sare în ajutorul unei prezentatoare TV, care a ajuns în cârje: „Am început recuperarea la FCSB”
RECUPERARE
Gigi Becali sare în ajutorul unei prezentatoare TV, care a ajuns în cârje: „Am început recuperarea la FCSB”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
VardyParty
VardyParty  •  17 Noiembrie 2023, 21:20
Postat de Str82HeIL pe 17 Noiembrie 2023, 16:51

Esti bine prietene? Da un semn dacă ai nevoie de ajutor

Ar trebuii - cum zici tu - sa fiu bine. Dar prieten cu tine? Hai sa fim serioși. Ramai la sandalele tale.

Str82HeIL
Str82HeIL  •  17 Noiembrie 2023, 16:51
Postat de VardyParty pe 17 Noiembrie 2023, 14:37

Si tu ar trebuiii sa iei niște pauze, XXL. Dar, pentru ca ești rapidist, se accepta orice. Cultura trebuie dusă si la sat.

Esti bine prietene? Da un semn dacă ai nevoie de ajutor

redson
redson  •  17 Noiembrie 2023, 15:08

Iar Ferrari Shakira din nou? Asta e îmbrăcată mai mult dezbrăcată și cu icoana Sfintei Marii la piept și se vaită iar că a părăsit-o ăla, tinerelu' lunganu' cu care trăia în păcat (necăsătoriți) și cu care făcu 2 copii și că merită să fie fericită ca un Ferrari ce e. Săracii oameni bogați.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează