INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRĂDAT DE HOȚI

Un fotbalist din La Liga, prădat de hoți în timp ce era în propria casă! Pagubă de 1 milion de euro

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 aprilie 2022 08:47 / Actualizat sambata, 30 aprilie 2022 09:10

O spargere a avut loc la locuința din apropiere de Valencia a lui Shkodran Mustafi (30 de ani), fotbalist la Levante, în timp ce jucătorul era acasă!

Fostul fundaș al lui Arsenal dormea într-o încăpere de la etajul clădirii din Betera, localitate situată la 12 kilometri de Valencia, în momentul în care trei bărbați au pătruns în casă și au furat bunuri în valoare de aproape un milion de euro.

Cum ar finanța Barcelona transferul lui Lewandowski + în ce condiții îi dă drumul Bayern
TRANSFER
Cum ar finanța Barcelona transferul lui Lewandowski + în ce condiții îi dă drumul Bayern

Pagubă de 1 milion de euro pentru Mustafi

Mirror scrie că cei trei au intrat printr-un balcon în care au ajuns de pe un teren de golf alăturat. Se estimează că hoții au stat în casă 30 de minute. Ei au luat bani, bijuterii, ceasuri și genți, după care, în momentul în care fotbalistul a fost alertat cu privire la prezența lor, au fugit. 

Mustafi a depus plângere la poliție, iar investigatorii cred că ar putea fi vorba de o grupare organizată, care a dat spargeri în mai multe case ale fotbaliștilor.

În ultimele luni, mai mulți fotbaliști au fost victimele hoților, care le-au furat bunuri importante din case. Karim Benzema, Victor Lidelof, Joao Cancelo, Angel Di Maria, Reece James, Gabriel Magalhaes sau Marquinhos au avut de suferit de pe urma prădătorilor. 

VIDEO Derby local în La Liga: totul despre Valencia - Levante

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Mohamed Salah a fost desemnat cel mai bun fotbalist din Premier League » Cum arată podiumul

Jucătorul de „1 miliard de euro” al Barcelonei a izbucnit în lacrimi

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează