INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MOURINHO SE CREDE MAI BUN DECÂT FERGUSON, WENGER SI BENITEY

Şi-a revenit

Articol de - Publicat joi, 17 aprilie 2008 00:00

Tehnicianul portughez susţine că realizările sale la Chelsea au fost peste ale rivalilor.

Jose Mourinho şi-a reîncărcat bateriile. Absent o vreme de pe prima pagină a tabloidelor britanice, tehnicianul portughez a revenit deunăzi în forţă. Acid, provocator, aşa cum îl ştim de pe vremea cînd pregătea pe Chelsea. Ţintele lui? Managerii care pînă în septembrie trecut, cînd a fost de­mis de conducerea din “Stamford Bridge”, i-au fost rivali în Premier Lea­gue.

Într-o carte publicată recent, “Născut învingător”, Mourinho sus­ţine că e un antrenor mai bun decît Alex Ferguson (Man­ches­ter Uni­ted), Arsene Wenger (Ar­se­nal) şi Ra­fa Benitez (Liverpool). Argu­men­tele lui? Rezultatele din con­frun­tările directe în campionat şi realizările fiecăruia în primele 100 de meciuri pe banca cluburilor la care activează.

“Ştiu oare englezii că Wenger abia dacă a cîştigat ju­mă­tate dintre acestea? Şi că Ferguson nu e nici el departe? Eu, în trei se­zoane pe banca lui Chelsea, am în­registrat peste 70 de victorii şi am luat două titluri de campion la rînd”, s-a lăudat portughezul, care l-a pus la zid şi pe Benitez: “Rafa ce-a cîştigat de cînd a venit în Premier League? Nimic!”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
 •  17 Aprilie 2008, 12:06

sa ne traiasca gazzetta.it ca mai copiem si noi niste articole,numai daca am gasi pe cineva care sa traduca

 •  17 Aprilie 2008, 03:51

Si, a propos: pe antrenorul lui Liverpool il cheama Benitez si nu "Benitey" . Benitey este de fapt un vin de Bordeaux (Chateau Benitey, Saint Emilion) si nicidecum un antrenor. Incercati si voi chestia cu "cut-and-paste"..Cine dracului v-a fact ziaristi, rid si curcile.

 •  17 Aprilie 2008, 03:44

Ba voi ori sinteti timpiti ori nu stiti engleza. (probabil: ambele) Mourinho zice: "Does that make me a better manager than Wenger or Ferguson? No. But it does not make me a worse manager than them." In traducere: "Inseamna aceasta ca sint un antrenor mai bun decit Wenger sau Ferguson? Nu. Dar nici mai rau." Poliglotilor...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează