INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CELTA VIGO

Și-a rupt și genunchiul bun! Un fotbalist din La Liga, aproape de a cincea operație la ligamente

Foto: Twitter/RC Celta
Foto: Twitter/RC Celta

Articol de - Publicat luni, 10 aprilie 2017 11:16

Pepito Rossi se pregătește de-a cincea operație la ligamente. După 4 la dreptul, atacantul italian s-a accidentat grav la stângul și a ieșit plângând.

Probabil că nu există un fotbalist mai ghinionist ca Giuseppe Rossi. Tocmai când părea să-și fi revenit - abia ce reușise un hat-trick pentru Celta - atacantul italian s-a rupt din nou.

Pepito a ieșit în lacrimi de pe teren în minutul 35 al meciului cu Eibar (0-2). Trosnitura genunchiului stâng, cel sănătos, după un duel cu Alejandro Galvez, l-a speriat și pe doctorul Cota. Accidentarea e gravă și probabil că va fi nevoie de operație, în SUA.

Dacă RMN-ul confirmă verdictul crunt, Rossi ar suferi a cincea intervenție chirurgicală la genunchi, primele patru fiind la cel drept! Calvarul a început în octombrie 2011, cu ligamentele încrucișate, la Villarreal.

Operat prost la Valencia, a recidivat în aprilie 2012: alte două operații. Revenire și iar stop brutal în ianuarie 2014, la Fiorentina. Intervenție în Colorado, absență până în august 2015. Iar duminică l-a trădat genunchul stâng!

aproape 3 anidin ultimele 5 sezoane și jumătate a stat departe de gazon Pepito Rossi (30 de ani) 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează