INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA / JUVENTUS - FIORENTINA 2-3

Şi fără Mutu

Articol de - Publicat luni, 03 martie 2008 00:00

Chiar şi cînd "Fenomenul" e accidentat, Viola o poate bate pe Juventus

Nu e Mutu? "O pierdere imensă pentru noi", spune Andrea Della Valle, preşedintele Fiorentinei. "Dar putem învinge şi cînd lipseşte el". Mulţi au zîmbit, însă Viola a dat o mare lovitură chiar şi fără extraordinarul "decar". Şi unde? La Torino! 3-2 cu Juventus!

În primele 25 de minute, toscanii i-au pasat pe bianconeri pînă au cedat. Jorgensen l-a deschis inteligent pe Gobbi, infiltrat din linia a doua, şi fundaşul stînga a dirijat mingea cu exteriorul spre colţul lung. 0-1. Imediat, oaspeţii au fost la cîţiva centimetri de 0-2. Jorgensen a fost blocat de Buffon. Şi de bară.

Juve s-a trezit din pumni. "Foarfeca" lui Sissoko a readus-o în joc, iar după pauză, Camoranesi a înscris cu un voleu la colţul scurt: 2-1. Violeţii n-au renunţat. Au contrat la fiecare ocazie, profitînd de erorile din apărarea adversă, pe care le-au taxat prompt. Pape Waigo şi Osvaldo, ultimul în al treilea minut de prelungire, au întors meciul. Osvaldo şi-a folosit tricoul drept steag după gol, fiind eliminat pentru al doilea "galben", dar nu mai conta. Fiorentina avea 3-2.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  03 Martie 2008, 11:13

Pacat, mare pacat. Juventus inca nu are apararea de fier cu care ne-a obisnuit mereu. Sissoko e un mijlocas istet, un nou Pavel Nedved, insa fundasii bianconeri sunt sub nivelul marii, la pretentiile lui Juventus. Meciul s-a distrus in urma schimbarilor de neinteles, Nocerino in locul lui Camoranesi (min. 66) si Iaquinta in locul lui Del Piero (71). Si imediat a venit golul prin care Fiorentina a egalat, min. 75. Asta e, a gresit Ranieri acum, va stii ce sa refuze data viitoare. Oricum, Fiorentina e... pantaloni scurti in Europa, in vreme ce Juventus va ramane mereu... Armani. Poate intelege si Mutu asta si revine la Batrana Doamna;) Forza Juve!

 •  03 Martie 2008, 10:31

Forzza Viola!Ale! Să mergem a

 •  03 Martie 2008, 09:34

mii de felicitari Fiorentinei...merita un loc de Champions League...si sa speram ca si nationala Romaniei poate sa castige meciurile din grupa si fara Mutu..sau fara Chivu..sunt foarte multi fotbalisti talentati, dar e pacat ca toti se cred vedete..si intra ca la discoteca pe teren, sa atraga priviri si nu sa fie "patrioti"...candva, demult...echipa nationala te facea sa plangi, sa tremuri, sa urli de fericire..sa iesi pe strazi...acu...te face doar sa inchizi televizoru...si sa adormi cu un gust amar... FORZZA FIORE...HAI ROMANIA

Vezi toate comentariile (3)
Comentează