INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Silvio Berlusconi îşi recunoaşte gafa: "Iartă-mă, Mario"

Articol de GSP - Publicat marti, 15 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 15 ianuarie 2013 15:40

Preşedintele lui A.C. Milan, Silvio Berlusconi, şi-a cerut scuze pentru faptul că l-a comparat pe rebelul Balotelli cu un „măr stricat”.

În cadrul ceremoniei decernării „Ballon d'Or”, fostul premier al Italiei, a făcut mai multe declaraţii, care au creat rumoare, cu privire la atacantul lui Manchester City.

"Cînd am făcut acele declaraţii, m-am referit la faptul că prezenţa jucătorilor cu un comportament pozitiv este benefică pentru vestiarul unei echipe. Nu m-am referit la Mario şi dacă vorbele mele au fost interpretate ca o însultă, imi cer scuze”, a declarat Berlusconi pentru Sky Italia.

Întrebat de presa din Peninsulă dacă totuşi Balotelli ar putea ajunge pe San Siro, Berlusconi a răspuns sec: "Nici o persoană din club nu a purtat discuţii cu el. Nici eu, nici Galliani, nu îl vedem pe Mario ca fiind o posibilă ţintă pentru noi".

Boss-ul rossonerilor caută să întărească echipa după ce în această perioadă Alexandre Pato a plecat la Corinthians, iar Robinho ar urma şi el să părăsească gruparea milaneză.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  15 Ianuarie 2013, 19:50

A ars copile de italience ...infractor broscar ce este ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează