INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUA

Silviu Petrescu a devenit cel mai bun arbitru din MLS

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 21 noiembrie 2012 13:54

Silviu Petrescu, un arbitru român, a reuşit o performanţă incredibilă în SUA. Cetăţean canadian, acesta a fost desemnat cel mai bun arbitru al anului 2012 în Major League Soccer.

Ajuns la 42 de ani, românul a fost votat de 36,7% dintre jucătorii din MLS, dar şi de 50% dintre jurnaliştii din SUA. Petrescu i-a devansat pe Baldomero Toledo şi Armando Villareal, anunţă DigiSport.ro.

Silviu Petrescu a condus 20 de meciuri în MLS, cel mai dificil fiind meciul dintre Toronto FC şi Vancouver Whitcaps. Atunci a dictat mai multe eliminări, însă jurnaliştii din SUA au fost de părere că toate deciziile lui Petrescu sînt justificate. 

Pe lîngă meseria de arbitru, Silviu Petrescu este în paralel şi şofer de taxi, lucru practicat încă de cînd a emigrat în Canada. Românul a devenit arbitru în 1988 şi se află pe lista FIFA din 2002. Silviu este fiul fostului mare arbitru FIFA, Radu Petrescu, din Braşov.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
cimpanzeul_visiniu
cimpanzeul_visiniu  •  21 Noiembrie 2012, 18:36

Dacă ar veni în România, ar fi făcut imediat albie de porci la fel ca Balaj sau Haţegan. Diferenţa e de civilizaţie, nu de valoare. Când te bagi în tărâţe, te mănâncă ţiganii.

sadim3ro
sadim3ro  •  21 Noiembrie 2012, 11:23

mult succes... sper sa egaleze macar performata tatalui...Radu Petrescu a fost un mare arbirtu si un mare caracter.

marinescudf
marinescudf  •  21 Noiembrie 2012, 11:21

Felicitari domnului Petrescu (fiul) si de asemenea felicitari domnului Petrescu (tatal)! Tatal si-a indrumat fiul bine!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează