INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - INTER 2-0

Simone Inzaghi dă direct vina pe jucători după înfrângerea lui Inter în derby-ul cu Juventus

Antrenorul Simone Inzaghi, foto: Imago
Antrenorul Simone Inzaghi, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 07 noiembrie 2022 15:30 / Actualizat luni, 07 noiembrie 2022 16:29

Antrenorul Simone Inzaghi acuză că Barella și Bellanova trebuiau să-l faulteze pe Kostici, autorul ambelor assist-uri pentru Juventus, în victoria cu Inter, 2-0: „Avem probleme, am fost naivi și ghinioniști”.

Suita de șase victorii și un egal e o amintire frumoasă pentru vicecampioana Italiei. Au fost suficiente două eșecuri în 4 zile, ambele cu 0-2, cu Bayern în Ligă și, mai ales, în Serie A cu Juventus, pentru ca apele să se agite din nou în casa nerazzurra. 

Ștefan Radu, alături de Ciro Immobile în poza derbyului, chiar dacă n-au jucat: „Noi suntem legenda”
SERIE A
Ștefan Radu, alături de Ciro Immobile în poza derbyului, chiar dacă n-au jucat: „Noi suntem legenda”

Inter a oferit iar imaginea unei defensive fragile în deplasare, încasând goluri care puteau fi evitate. Din aprilie nu a mai terminat un meci cu poarta zăvorâtă, culmea, tot de la un „Derby d'Italia”, câștigat cu 1-0!

19 goluria încasat Inter în 13 etape din acest campionat. Are o defensivă de retrogradare. Doar alte cinci echipe stau mai slab la acest capitol

Interul lui Simone Inzaghi e la 11 puncte de liderul Serie A, Napoli

Este și opinia lui Simone Inzaghi, a cărui echipă a ajuns la 11 puncte de liderul Napoli după 13 etape, fiind depășită acum și de Juventus. Tehnicianul a găsit alibiuri pentru a explica rezultatul stabilit în repriza secundă. Modul în care nu s-a apărat echipa, ajunsă pe locul 7: 

„Era nevoie să acționăm ca un grup. Am fost surprinși pe contraatac și nu aveam voie să nu facem faulturi acolo. Juventus a avut trei șuturi periculoase și a dat două goluri, iar altă dată a lovit bara, în timp ce noi am avut 8-9 ocazii, degeaba. Marele regret e că am intrat la pauză cu 0-0". Și vicepreședintele Javier Zanetti admite: „Primim prea multe goluri”.

„Inter a redescoperit că e vulnerabilă și capricioasă”

„Inter a redescoperit că e vulnerabilă și capricioasă. Are deja patru înfrângeri, mai multe decât adunase în sezonul în care a cucerit titlul. Și-a etalat limitele, iar obiectivul ar trebui să fie un loc în Top 4”, a observat Sportmediaset. 

La primul gol, Barella ezită să facă fault și Kostici, omul derbyului, oferă pasa decisivă lui Rabiot. Apoi a venit rândul lui Bellanova, intrat în locul lui Dumfries, să se lase ușor driblat și să nu blocheze centrarea aceluiași mijlocaș sârb pentru reușita lui Fagioli. Elocvent e că Onana a fost cel mai bun interist. 

„Am fost naivi și ghinioniști, dar avem probleme când primim primii golul”, întărește Inzaghi jr. Bologna și Atalanta reprezintă viitoarele ciocniri pe care Inter nu-și permite să nu le câștige dacă vrea să-l aibă pe bancă pe Simone și după apropiatul CM.

0 goluria marcat Lautaro Martinez în 6 vizite pe Allianz Stadium, tabu pentru argentinian. Are însă un sfert dintre golurile lui Juve în campionat

Citește și: 

CFR - Lazio în play-off-ul Conference League.

Ștefan Radu, protagonist în scandalul din AS Roma - Lazio! Gestul care a declanșat o încăierare generală

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează