INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRAGEDIE

VIDEO+FOTO Ultima apariție publică a lui Sinisa Mihajlovic nu va fi uitată niciodată » Gest și discurs de campion: „Ai câștigat mai mult decât niște trofee”

Sinisa Mihajlovic, legenda fotbalului ex-iugoslav, a murit astăzi. Avea 53 de ani și din 2019 suferea de leucemie. Ultima apariție publică a sârbului a fost pe 1 decembrie, la evenimentul de lansare al cărții lui Zdenek Zeman (75 de ani).
Sinisa Mihajlovic, legenda fotbalului ex-iugoslav, a murit astăzi. Avea 53 de ani și din 2019 suferea de leucemie. Ultima apariție publică a sârbului a fost pe 1 decembrie, la evenimentul de lansare al cărții lui Zdenek Zeman (75 de ani).

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 decembrie 2022 23:02 / Actualizat sambata, 17 decembrie 2022 08:47

Sinisa Mihajlovic, legenda fotbalului ex-iugoslav, a murit astăzi. Avea 53 de ani și din 2019 suferea de leucemie. Ultima apariție publică a sârbului a fost pe 1 decembrie, la lansarea cărții lui Zdenek Zeman (75 de ani). 

Sinisa Mihajlovic a fost un personaj unic în peisajul fotbalului mondial, iubit de colegi, respectat de adversari. O dovadă a caracterului deosebit o reprezintă și ultima apariție publică. 

Deși ducea o luptă teribilă cu boala, Sinisa a insistat să iasă din spital pentru a-i face o surpriză lui Zdenek Zeman. A fost prezent la Roma, la evenimentul în care antrenorul italian de origine cehă și-a lansat cartea „Frumusețea e neprețuită”. Cei doi și-au adresat reciproc complimente, apoi Sinisa l-a sărutat pe frunte pe Zeman.

Sinisa Mihajlovic, discurs de mare campion la ultima apariție publică

„Zeman a câștigat mai mult decât niște trofee. El a prețuit tinerii jucători, a prețuit mereu spectacolul, i-a bucurat pe fani. Este unul dintre inovatorii acestui sport, a adus mereu ceva nou. Când a venit în Italia, a adus cu el o filosofie specială. 

Cu toții am început să căutăm moduri de a câștiga meciurile. Înainte ne gândeam cum să nu pierdem”, au fost ultimele cuvinte adresate de Sinisa în public.

Citește și alte știri din fotbal: 

Cornel Dinu, cuvinte mari în memoria lui Sinisa Mihajlovic: „E o nedreptate a vieții! A fost un om de excepție, un fenomen”

Adrian Mutu dezvăluie cum s-a împăcat cu Mihajlovic, cel care-l scuipase într-un duel Lazio - Chelsea: „Am fost un laș!” + Mesajul postat de „Briliant” azi

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (6)
cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  17 Decembrie 2022, 05:41

*** !))) Cum bine a spus cineva pe aici

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

achenbachfrederikk
achenbachfrederikk  •  17 Decembrie 2022, 00:49
Postat de unulobisnuit pe 16 Decembrie 2022, 23:51

Cum de l-ați făcut italian pe cehul Zeman numai voi știți. Bă, doi bani nu mai face fițuica asta!

Nu te mira. Articolul si gafele sunt la ordinea zilei ***. E vreun articol cap coada scris bine? Daca se intampla minunea ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Mariann_77
Mariann_77  •  17 Decembrie 2022, 00:36

Zeman este ceh nu italian pentru ca s-a nascut in Cehia..daca s-ar fi nascut in Italia era alta treaba..este ca si cum ai spune de Bute ca este canadian :))Bianca Andreescu este canadianca pentru ca s-a nascut in Canada,Bute s-a nascut la Pechea :))el nu va fi niciodata canadian chiar daca are cetatenie.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează