INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BERLUSCONI SUFERĂ

"Sînt disperat şi îndurerat, dar sper să ne ajute Roma"

Articol de - Publicat sambata, 27 martie 2010 00:00

Premierul italian nu s-a resemnat cu ratarea titlului şi mărturiseşte că va fi fanul Romei în derbyul cu Inter. "Milan traversează momente grele. Sînt disperat, dar de fapt cuvîntul corect e îndurerat. Cu cine voi ţine diseară? Ştiţi foarte bine, aşa că nu răspund", a declarat patronul "rossonero".


Silvio Berlusconi îi acordă mai departe credit lui Leonardo, pe care speră să-l păstreze şi în sezonul viitor: "A avut ghinion în privinţa accidentărilor. Noi nu sîntem cîteodată de acord, pentru că fiecare are ideile lui. Dar el e antrenorul, iar eu nici măcar nu mai sînt preşedinte. Dar sînt cel care sufăr cel mai mult alături de tifosi dacă nu cîştigăm atunci cînd ne aşteptăm s-o facem. Şi în plus eu bag şi bani în echipă. Sper că Leonardo nu va pleca la vară".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
 •  27 Martie 2010, 12:04

si noi interistii speram ca leo sa ramana.La fel si zac

 •  27 Martie 2010, 11:18

In primul rand nu bagi bani in echipa mai deloc de ani de zile, iar daca ai suferi asa cum te tot lauzi atunci ai acorda mai multa atentie financiara acestei echipe si ati dezvolta un plan de marketing aducand jucatori de valoare, tineri si de perspectiva si nu expirati care vin pe trei lei de 150 de ani si fara motivatie de a mai face performanta in a castiga trofee... daca nu mai esti capabil atunci da echipa - pe care te lauzi c-o iubesti - cuiva care e... hai ca mi-e sila de ipocrizie.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează