INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Sir Alex Ferguson elogiază o mare personalitate a fotbalului englez: "Cariera mea la United i se datorează lui!"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2016 16:30

Legendarul manager al lui Manchester United a oferit un discurs emoționant în cadrul întâlnirii festive organizate de club în cinstea lui Sir Bobby Charlton.

Scoțianul ajuns la 74 de ani a descris influența pe care legendarul fotbalist englez a avut-o asupra carierei sale de antrenor.

"Bobby Charlton a crezut tot timpul în mine și de aceea îi voi fi veșnic îndatorat. Este cea mai mare legendă a acestui club și mă bucur că am avut ocazia să cunosc o persoană atât de minunată cum este el", a mărturisit Sir Alex Ferguson.

Omul care a fost parte din echipa campioană mondială în 1966 este considerat instrumental în numirea lui Ferguson în postura de manager al "diavolilor" în 1986. Totodata, el este cel care a insistat pentru păstrarea lui Ferguson în funcție, deși primii ani pe Old Trafford nu au fost satisfăcători.

Cuplul Ferguson-Charlton este cel care pune bazele unui sistem de propulsie a tinerilor din propria academie direct în prima echipă.

Astfel s-a născut generația lui Beckham, Giggs, Neville sau Scholes.
Sir Bobby Charlton a jucat 606 partide și a marcat de 199 de ori pentru Manchester United între 1956-1973.

sursa: The Sun

(George Vintilă) 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează