INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Sir Bobby Charlton e fericit că tiki-taka a apus şi-l preferă pe Cristiano Ronaldo înaintea lui Lionel Messi: "O ajută pe Real Madrid să domine Europa"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 10 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 10 noiembrie 2014 15:39

Sir Bobby Charlton urăşte tiki-taka şi e fericit că stilul de joc care a adus trofee Barcelonei lui Josep Guardiola nu mai mai are succes.

"Tiki-taka nu mai este la modă, mulţumesc Lui Dumnezeu. Toate stilurile de joc traversează un ciclu, ceea ce nu se schimbă niciodată e că fundaşii îi urăsc pe jucătorii care aleargă printre ei cu mingea. Însuşi Pep se îndepărtează cu Bayern de stilul pe care i l-a implementat Barcelonei".

Fost jucător al lui Manchester United, Charlton are cuvinte de laudă pentru vedeta lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo: "E un fotbalist complet, el schimbă modul în care se joacă fotbalul în Spania. Graţie forţei sale, calităţilor fizice, o ajută pe Real Madrid să domine Europa.

Messi e un mare fotbalist, dar Cristiano Ronaldo merita Balonul de Aur cîştigat sezonul trecut. El întruchipează cel mai bine modul în care acest joc ar trebui să fie practicat. E un fotbalist magnific şi un profesionist desăvîrşit", a spus Charlton conform Daily Mail.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (12)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Noiembrie 2014, 02:55

eu si mai si, asa sa ii transmiteti lui sir Bobby...)

rsalexander
rsalexander  •  10 Noiembrie 2014, 19:44
Postat de dilibau pe 10 Noiembrie 2014, 16:16

Chiar si subiectiv fiind, nu poti contrazice ca purtatorul nr. 7 de la Real e exact ce spune Sir Bobby: fotbalist magnific si profesionist desavarsit. Sunt fan Real, insa stiu ca si Messi e un gigant si in mod sigur recordurile sale in La Liga sau in CL vor fi extrem de greu de egalat, darmite de depasit. Insa CR7 reprezinta acum modelul fotbalistului complet, cei de la Marca au calculat ca daca-si mentine actualul ritm de inscris goluri ajunge pe sfarsitul campionatului la 66... Nu cred ca tiki-taka a apus inca, dar e clar ca echipele adverse se adapteaza mult mai bine la acest stil de joc, ultimul El Clasico fiind o dovada de netagaduit.

Eu cred ca mai degraba a apus tiki taka decat faptu' ca s-au adaptat adversarele. De 2, 3 ani Barca nu stie ce mai joaca. Tiki taka a jucat doar in perioada Guardiola. Ma uitam la ultimu' meci al Barcei din campionat si parca urmaream o echipa de la noi din liga lu' mitica, asa mult a decazut. Bineinteles, e doar vina conducerii..

altona
altona  •  10 Noiembrie 2014, 19:44

Io da mic am tinut cu Barcepula, pardon, Barcesteaua. Mie imi place tika-taka de mor. Cind il aud pe Ancelotti ca are nevoie de trei pase ca sa ajunga la poarta adversa, imi vine sa-i dau cu o piatra in cap.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează