INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CATANIA

Sîrbul Sinişa Mihajlovici este noul tehnician al Cataniei

Sinisa Mihajlovici, Mihajlovici, Catania
Sinisa Mihajlovici, Mihajlovici, Catania

Articol de GSP - Publicat marti, 08 decembrie 2009 00:00

Fostul mijlocaş sârb Sinişa Mihajlovici este noul tehnician al echipei Catania, înlocuindu-l pe Gianluca Atzori care a fost demis de la conducerea tehnică a grupării siciliene, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului din Serie A.

"Clubul Catania Calcio anunţă că l-a eliberat pe antrenorul Gianluca Atzori de la conducerea tehnică a primei echipe. Lui Atzori îi mulţumim pentru munca depusă şi pentru profesionalism. Sinişa Mihajlovici este noul tehnician al Cataniei: antrenorul sârb şi secundul său Dario Marcolin vor fi prezentaţi oficiali într-o conferinţă de presă ce va avea loc marţi", se arată în comunicatul clubului sicilian.

Gianluca Atzori se afla pe banca tehnică a echipei din Catania din data de 5 iunie 2009, atunci când l-a înlocuit pe Walter Zenga. De-a lungul carierei de antrenor, Mihajlovici a mai pregătit ca secund a lui Roberto Mancini pe Internazionale Milano (2006-2008), dar şi ca principal pe Bologna (2008-2009)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  08 Decembrie 2009, 15:27

surse de incredere (copyright gsp) dau ca iminenta trecerea lui mutu la catania, in urma instalarii lui mihajlovic. este arhicunoscuta relatia de prietenie care ii leaga pe cei doi :D

Vezi toate comentariile (1)
Comentează