INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BLESTEME ÎN LANŢ

Sissoko şi-a pierdut ambii socri, răpuşi de infarct!

Articol de - Publicat miercuri, 24 martie 2010 00:00

O nouă veste tristă zguduie şi aşa fragilul echilibru din vestiarul lui Juve. După ce Zebina şi Felipe Melo au intrat în conflict cu tifosii, directorul executiv adjunct Bettega s-a certat cu un ziarist şi Iaquinta s-a reaccidentat, Sissoko a trebuit să plece ieri de urgenţă din cantonament.

 

Mijlocaşul din Mali a aflat tragica ştire a morţii părinţilor soţiei sale Sokona. A fost lăsat să plece cîteva zile la Paris, acolo unde s-a produs drama socrilor săi. Aceştia n-au pierit într-un accident de maşină, aşa cum s-a zvonit la început, ci au murit la interval de o singură oră unul dupş celălalt!

 


Tatăl Sokonei a fost primul ce a făcut o criză cardiacă. Şocul teribil i-a fost fatal nevestei acestuia, foarte legată afectiv de el, care a suferit la rîndu-i un infarct şi n-a mai putut fi salvată de medici. Momo Sissoko a fost învoit de Juventus pentru a sta alături de soţie şi a se ocupa de formalităţile de înmormîntare ale socrilor.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează