INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Situaţia tensionată de la Leicester continuă! Claudio Ranieri, acuzat de unul dintre jucătorii săi: "Mă simt trădat de antrenor, nu voi mai juca aici!"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat miercuri, 01 februarie 2017 15:43

Situaţia de la campioana Angliei Leicester City este din ce în ce mai complicată, iar situaţia începe să degenereze în cadrul echipei.

Leonardo Ulloa a postat un mesaj pe Twitter prin care îi anunţă pe fanii "vulpilor" că se simte trădat de antrenor şi că va pleca.

"Mă simt trădat de Ranieri şi dezamăgit de club, nu voi mai juca aici", a fost mesajul argentinianului.

Jucătorul de 30 de ani a ajuns în 2014 pe King Power Stadium de la Brighton. A marcat şase goluri şi alte trei pase decisive în momentele importante din sezonul trecut.

Leicester a primit o ofertă din partea celor de la Sunderland pentru atacant, însă Ranieri nu vrea să-l lase să plece pe sud-american.

Ulloa a fost titular într-o singură partidă din acest sezon, deşi în ediţia precedentă a fost unul dintre cei mai prolifici jucători ai formaţiei.

"Sunt trist pentru actuala mea situaţie deoarce au fost doi ani minunaţi aici. Dar acum, nu mai intru în planurile echipei și cred că este mai bine să plec şi să fiu fericit altundeva. Antrenorul mi-a spus ca dacă apare o ofertă de 4 sau 5 milioane de lire el mă va ajuta să plec. Am înteles ca au primit o ofertă mai mare, dar nu a luat nimeni în calcul acest lucru. Astăzi mi-a spus că vrea să rămân. Dacă rămân la club, o să-mi afecteze viitorul şi cariera" Ulloa la Sky Sports

Ulloa mai are 18 luni de contrac cu Leicester, însă venirea lui Islam Slimani în vară, pentru 30 de milioane de lire sterline i-a redus şansele de a juca şi mai mult.

Ranieri încearcă şi el să se apere şi spune că îşi doreşte în continuare ca Ulloa să rămână la echipă.

"Nu vreau să-l vindem. Nu vreau deorece Slimani ar rămâne singurul atacant veritabil şi am nevoie şi de un alt om. Îl vreau pe Leo aici şi sper că el se va calma şi va înţelege lucrurile. 

El nu este fericit şi îl înţeleg. Clubul ştie foarte bine ce am în cap, știe şi Leo. El este un jucător fantastic, un om fantastic şi cred în el", a declarat Ranieri.

  • Leicester ocupă doar locul 16, la două puncte de retrogradare.

sursa: bbc.com

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează