INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Situație halucinantă în Portugalia! O echipă a câștigat 11 jocuri la "masa verde" dintr-un motiv incredibil

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 decembrie 2016 11:48

O echipă din liga a patra portugheză câștigă meciurile pe bandă rulantă fără să dispute vreun minut!

În ultimele 2 luni, Canelas, formaţia ultrașilor lui FC Porto intitulaţi “ Super Dragonii”, are 11 jocuri adjudecate la “ masa verde” (3-0), mutând violenţa din peluză pe gazon!

Rivalii se tem să intre în teren și preferă să achite amendă și să piardă: “Ameninţă și agresează arbitrii și adversarii. E un climat constant de teroare și intimidare”.

Căpitanul Fernando Madureira, 41 de ani, poreclit “Macacul”, le-a replicat: “Fotbalul nu e un sport pentru balerine. În diviziile inferioare se joacă mai dur”.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1178722162183089
Octavian Casap  •  24 Decembrie 2016, 13:55

D-le Florin Bălănescu un mare like pentru toate postarile dvs.Sarbatori fericite!

1576164249379310
Florin Bălănescu  •  24 Decembrie 2016, 13:04

"Situație... halucinantă"!!! "Motiv... incredibil"!!! În realitate, nişte derbedei doar îşi impun legea prin violență, iar ca ei sunt cu milioanele pe lumea asta; numai pentru neumblații jesepeului pe la femei totul e paroxistic! Bă calamitaților, tocmai pentru că vreți să păreți şi mai şocați decît sunteți v-ați pierdut orice urmă de credibilitate; lumea mai intră pe aici doar ca să-şi bată joc de voi şi de prostia voastră. Ce faceți voi nu e presă, ci presă de ulei. La spitalul de ne buni cu voi, că şi acolo au gazetă de perete, ambuscaților!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează