INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MATERAZZI A SCĂPAT

Sneijder a luat două etape!

Articol de - Publicat marti, 26 ianuarie 2010 00:00

Eliminat în minutul 26 al derbyului cu AC Milan (2-0), mijlocaşul olandez a fost suspendat 2 etape de Comisia de Disciplină a Ligii. Jucătorul interist a văzut cartonaşu roşu direct, după ce l-a apludat ironic mai multe secunde şi i-a adresat o expresie injurioasă arbitrului Rocchi.


Au fost fost sancţionaţi Lucio, brazilianul fiind eliminat în prelungirile jocului după ce l-a faultat în careu pe Ronaldinho, şi antrenorul cu portarii De Almeida Louro Silvino (amendat cu 5.000 de euro), ambii cîte o partidă. În schimb, Materazzi a scăpat numai cu avertisment pentru masca de carnaval trasă peste faţă la finalul derbyului, cu care l-a ironizat pe Silvio Berlusconi, patronul "rossonerilor".


Au mai fost suspendaţi, tot o etapă, Grosso şi Buffon (Juventus), Mozart şi De Lucia (Livorno), Cribari şi Brandao (Siena), Pazienza (Napoli), Larrivey (Cagliari), Doni (Atalanta), Coda (Udinese), Gastaldello (Sampdoria), Mandelli, Pinzi şi Rigoni (Chievo) şi Meggiorni (Bari).

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
 •  26 Ianuarie 2010, 17:50

Sneijder a luat 2 etape...poate prea mult pentru ce a facut. Pe de alta parte va amintiti cum au luat Tamas si Kone cate o singura etapa? E si asta un motiv ca nu reusim nimic in Europa, suntem prea smecheri aici la noi. In campionatele serioase se ia 2 etape pt rosu direct nu conteaza daca te cheama Sneijder sau Ronaldo.

 •  26 Ianuarie 2010, 17:31

CR a luat 2 etape. Revenind in Italia - nu mai suporta Berlusconi sa nu ia titlul, are putere deplina si oameni bine pusi in Federatie. S-a saturat sa tot fie al doilea, din cauza lui Moggi mai demult, acum Morrati (nu compar metodele celor doi).

 •  26 Ianuarie 2010, 16:46

este incredibil cum se pot lua 2 etape pt nimic.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează