INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Şoc prelungit » Bayern a intrat în panică din cauza lui Schweinsteiger

Schweinsteiger, decepționat,
după ratarea unei lovituri
de departajare în finala Ligii
cu Chelsea
Schweinsteiger, decepționat, după ratarea unei lovituri de departajare în finala Ligii cu Chelsea

Articol de - Publicat vineri, 20 iulie 2012 00:00 / Actualizat joi, 19 iulie 2012 19:28

Mijlocaşul de 27 de ani nu şi-a revenit din depresia provocată de eşecurile sezonului trecut şi a cerut să nu plece cu echipa în turneul din China


Învins în Bundesliga, în finala Cupei Germaniei şi a Ligii. Doar semifinale la Euro 2012, cu "naţionala". Accidentări pe bandă. Pentru Bastian Schweinsteiger (27 ani), un jucător obişnuit cu succesele, a fost prea mult.

Nici după trei săptămîni de concediu, mijlocaşul lui Bayern nu şi-a revenit complet de pe urma şocurilor sezonului trecut. N-a apărut la pregătiri şi ieri a trimis clubului un mesaj în care cere să fie scutit de turneul care va fi întreprins de luni în China. Vrea să se antreneze singur. Acasă.

Conducerea bavarezilor a intrat imediat în alertă. Iar antrenorul Jupp Heynckes a luat asupra sa problema "recuperării" strategului echipei: "Voi avea grijă personal ca «Schweini» să-şi recapete tonusul şi mai ales încrederea de sine. E foarte important să se elibereze psihic".

Enke s-a sinucis
Schweinsteiger nu e primul jucător al lui Bayern care cedează psihic. Sebastian Deisler a devenit depresiv în 2003 din cauza numeroaselor accidentări, iar în 2007 s-a retras definitiv din fotbal. Cazul cel mai dramatic e al portarului Enke (Hannover 96), care a cedat psihic şi s-a sinucis în 2009, aruncîndu-se sub roţile unui tren.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dblock
dblock  •  27 Iulie 2012, 05:47

Sunt convins ca deja vede un psiholog si in curand va fi mai bine.. Daca intr-adevar acesta o fi fost motivul pt care n-a facut deplasarea, poate ca omul o fi accidentat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează