INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

ȘOCANT! S-a dopat o vedetă din La Liga? :O Investigație de ULTIMĂ ORĂ

Nasri (stânga), în duel cu Busquets într-un meci cu Barcelona // FOTO Guliver/GettyImages
Nasri (stânga), în duel cu Busquets într-un meci cu Barcelona // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 29 decembrie 2016 00:00

Agenția Antidoping îl anchetează pe jucătorul Sevillei Samir Nasri, care s-a refăcut cu un tratament intravenos în California.

Împrumutat de Man. City la Sevilla până la sfârșitul sezonului într-o perioadă dificilă a carierei lui, francezul Samir Nasri are acum o altă problemă.

Jucătorul în vârstă de 29 de ani este investigat de Agenția Spaniolă Antidoping (AEPSAD). Care a aflat chiar de pe Twitter-ul acestuia că mijlocașul a făcut un tratament dubios la clinica privată DripDoctors din Los Angeles.

Iar un oficial AEPSAD a declarat cotidianului El Pais: "Dacă un sportiv se reface într-un asemenea loc, devine imediat suspect".

Tratament intravenos, IV Drip este prezentat chiar de clinica DripDoctors drept "o perfuzie ce stimulează sistemul imunitar și previne îmbolnăvirea. Conține doze mari de vitamina C, vitamina B, lizină și zinc combinate cu substanțe nutritive pentru combaterea virușilor și bacteriilor".

Acest tip de tratament este acceptat numai dacă nu se folosește o substanță aflată pe lista neagră a Agenției Mondiale Antidoping (WADA) și nu se depășește limita de 50 de mililitri.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează