INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SOLUŢIE INEDITĂ PENTRU IEŞIREA DIN CRIZĂ

SOLD TRAFFORD! Manchester şi-ar putea scoate stadionul la vînzare din cauza crizei!

Old Trafford, Manchester
Old Trafford, Manchester

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2010 00:00

Manchester United se gîndeşte să-şi vîndă stadionul pentru a acoperi din datoria de circa 800 de milioane de euro

Manchester United e înglodată în datorii. În loc să scadă, restanţele financiare au urcat la 800 de milioane de euro, obligîndu-l pe patronul Malcolm Glazer să caute disperat redresarea. Presat, el a cerut deja un avans de 40 de milioane de euro din cele 90 pe care clubul "diavolilor" ar trebui să le încaseze abia din vară, dar pe o perioadă de 4 ani, prin noul acord de reclamă pe tricouri cu grupul AON Corp. Nu-i suficient însă. De aceea, următoarea mutare va fi vînzarea unei vedete. Primul vizat e Rooney, pe care se speră obţinerea a peste 80 de milioane de euro.

Dacă nici această soluţie nu va da rezultate, Glazer are în vedere o afacere-şoc: vînzarea stadionului " Old Trafford". Americanul crede că se vor găsi destule persoane, în special din lumea arabă, dispuse să cumpere celebra arenă, dar şi baza sportivă de la Carrington. Suma pe care estimează că ar obţine-o s-ar ridica la circa 600 de milioane de euro, bani cu care s-ar stinge o bună parte a datoriei.

Echipa nu ar avea de suferit. United va continua să evolueze pe "Old Trafford", care va fi închiriat de Glazer de la viitorul proprietar. O idee deja combătută de fani. Aceştia se tem că, dacă se va ajunge aici, preţul biletelor va creşte cu peste 50 la sută.

120 de milioane de euro a costat ultima renovare a lui "Old Trafford", din 2006

S-au "lipit" şi de nigerieni
Disperarea celor din Manchester este dezvăluită şi de graba cu care au acceptat să încheie un contract de sponsorizare cu o firmă de telefonie mobilă din Nigeria. Pentru înţelegerea pe 5 ani, clubul englez nu va încasa în total decît 6 milioane de euro.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  15 Ianuarie 2010, 08:17

Cumetre Costica Popescu ,apuca-te de crosetat ,ca scrisul nu-i de tine...criza asta ( care nici nu a existat ,de altfel ...este doar o stratagema de-a bancherilor jidani) a luat sfirsit prin noiembrie ! Apropos ,ai auzit de strategie economica ?

 •  15 Ianuarie 2010, 07:20

Sunteti distrusi!In pauza competitionara,nici voi numai stiti ce sa scrieti,acuma 1-2 zile,ati scris ca MU e cel mai bogat club din lume,acuma ca are datorii de peste 800 de milioane!Lasati`va in plm de treaba,si apucati`va de "Super Mario"!

 •  15 Ianuarie 2010, 02:07

sell your souls scum united !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează