INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RAKOW

Polonezii de la Rakow au luat decizia! Ce se întâmplă cu Deian Sorescu

Deian Sorescu, Rakow
Deian Sorescu, Rakow

Articol de - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2024 09:46 / Actualizat miercuri, 10 ianuarie 2024 10:22

Deian Sorescu, 26 de ani, va pleca de la Rakow în această iarnă, anunță presa din Polonia.

Revenit de la FCSB în vara anului trecut, Sorescu nu a fost un jucător de bază pentru polonezi, iar acum va trebui să-și găsească o nouă echipă.

Cel mai scump transfer al unui român » Radu Drăgușin, cumpărat de Tottenham: filmul unei zile memorabile
TRANSFER
Cel mai scump transfer al unui român » Radu Drăgușin, cumpărat de Tottenham: filmul unei zile memorabile

Rakow, transfer pe postul lui Sorescu

Polonezii au transferat deja un fundaș lateral. Este vorba despre Erik Otieno, 27 de ani, internațional din Kenya. Așadar, conform publicației poloneze Weszlo, staff-ul lui Rakow nu se mai bazează pe serviciile jucătorului român, al cărui contract expira în 2025.

Sorescu a jucat la FCSB în sezonul trecut sub formă de împrumut, dar vicecampioana României a decis să nu-l cumpere definitiv pe fostul jucător al lui Dinamo.

În cele 18 meciuri jucate la FCSB, Sorescu a înscris două goluri. El a fost utilizat cu precădere ca fundaș dreapta, iar ocazional urcat pe poziția de extremă dreapta.

800.000 de euroa plătit Rakow pentru a-l transfera pe Sorescu de la Dinamo în ianuarie 2022.

Gigi Becali, patron FCSB: „Am zis că ies la război cu avioane F16, dar nu pentru Sorescu”

FCSB a plătit 50.000 €, în ianuarie 2023 ca să-l împrumute pe Deian Sorescu de la Rakow până la sfârșitul sezonului trecut. Dacă îl transferau, roș-albaștrii ar fi trebuit să achite încă 950.000 €. Nu a fost cazul. După două goluri în 18 meciuri, Sorescu s-a despărțit de FCSB.

„Am luat decizia finală și i-am și transmis băiatului, deși cineva mi-a zis să stau și să mă gândesc mai bine la varianta transferului definitiv al lui Sorescu.

Dar până la urmă am hotărât că nu voi mai plăti polonezilor suma cerută de ei pentru transfer definitiv. Era pe undeva la 850.000 – 900.000 de euro. Nu o să dau atâția bani, pentru că vreau să mă întind doar cât îmi permite plapuma.

Am zis eu că o să ies la război cu avioane F16, dar nu pentru Sorescu. Nu zic că băiatul nu ne-a ajutat în unele meciuri, dar în alte partide nu prea a fost ceea ce eu îmi doream de la el. Parcă zici că era aerian. Am eu alte piste pentru transferuri bune. Nu uitați că le-am promis suporterilor că la anul noi vom câștiga campionatul”, declara Gigi Becali pentru ProSport pe 25 mai 2023.

VIDEO Imagini de la antrenamentul celor de la FCSB

Citește și:

Dinamo a cedat doi jucători în Liga 2 » Merg să se salveze de la retrogradare

Conflictul interior al lui Leonard Doroftei la Montreal: „N-am dormit noaptea 15 ani. România m-a tras în jos, dar Canada nu e locul meu. Vreau acasă!” + drama copilăriei: „L-am găsit pe tata mort”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează