INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Spania sau Catalonia? Guardiola a dat răspunsul în privința naționalei pe care își dorește să o antreneze în viitor!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat duminica, 01 octombrie 2017 18:46

Tehnicianul lui Manchester City, Pep Guardiola, a dezvăluit că își dorește să antreneze în viitor naționala Spaniei.

Guardiola a recunoscut că după terminarea contractului cu Manchester City este foarte tentat să-și testeze abilitătile la un nivel diferit.

"Aș vrea să antrenez Spania, cred (n.r. a fost întrebat ce alege între Spania și Catalonia). Aș vrea să o pregătesc la un Campionat Mondial sau la un Campionat European", a declarat Guardiola într-un interviu acordat emisiunii TV Football Focus de la BBC.

Cu toate acestea, fanii lui City pot sta liniștiți, deoarece tehnicianul spaniol a dat asigurări că nu va părăsi gruparea de pe Etihad.

"Sunt așa de fericit să fiu aici. Depinde de succesul pe care îl voi avea. La cluburi mari ca Manchester City, dacă nu câștigi nu rămâi", a mai declarat fostul antrenor al Barcelonei.

Guardiola a semnat în iulie 2016 un contract pe o perioadă de trei ani cu Manchester City, reușind în primul său sezon să îi ducă pe "cetățeni" pe locul 3 în Premier League.

5 goluri în cele 47 de apariții a marcat Guardiola pentru naționala Spaniei în perioada 1992-2001

14 trofee a câștigat Guardiola în cei 4 ani petrecuți pe banca tehnică a Barcelonei: 3 campionate, 2 Cupe ale Spaniei, 3 Supercupe ale Spaniei, 2 Ligii ale Campionilor, 2 Supercupe ale Europei și 2 Campionate Mondiale ale Cluburilor

7 trofeea câștigat Pep la Bayern Munchen (2013-2016): 3 campionate, 2 Cupe ale Germaniei, O Supercupă a Europei și un Campionat Mondial al Cluburilor

Surse: espnfc.commarca.comthesun.co.uk

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează