INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALON DE AUR

Spaniolii de la El Mundo Deportivo ştiu cine este noul "Balon de Aur"!

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 decembrie 2010 00:00

Spaniolii de la El Mundo Deportivo scriu astzăzi că au aflat cine este marele favorit la cîştigarea "Balonului de Aur", după ce au realizat un sondaj la care au participat 75 de personalităţi ale fotbalului din întreaga lume.

Jucători în activitate, legende ale fotbalului, antrenori, consultaţi de EMD sunt de părere că Xavi, mijlocaşul Barcelonei merită acest trofeu, iar Lionel Messi şi Andres Iniesta ar completa acest podium.

În sondajul realizat de EMD, Xavi a strîns 197 de puncte, Messi 171 şi Iniesta 120. Iar olandezul Sneijder, un alt favorit, a obţinut doar 79 de puncte.

Printre cei care au participat la acest sondaj se numără şi  români. Gică Craioveanu, a mers pe mîna lui Xavi, Mircea Lucescu l-a votat pe argentinianul Lionel Messi, iar Gică Popescu i-ar da " Balonul de aur" lui Iniesta.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
satanel
satanel  •  03 Decembrie 2010, 18:29

Un campionat mondial face cat o tripla la nivel de club. Xavi merita acest trofeu, Sneijder mai are timp pentru un trofeu ca asta.

tepesvlad2004
tepesvlad2004  •  03 Decembrie 2010, 17:42

Leo Messi The Best!!

g.i.
g.i.  •  03 Decembrie 2010, 15:38

Mare tampenie ar fi daca nu ar castiga Sneijder. A obtinut cele mai multe performante la nivel de club, a dus Olanda in finala mondialului. El recupera, el pasa, el marca, practic facea totul. Ok, inteleg ca Xavi e pe val, ca Messi e cel mai bun, dar anul asta Sneijder merita mai mult decat cei doi la un loc. Romanasii de mai sus au votat si ei in functie de preferinte, nu in urma unei judecati aprofundate. Optiunea cu Iniesta mi se pare cea mai penibila.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează