INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Spectacol pe Villa Park - Villa - Burnley 5-2

Stewart Downing, Downing, Aston Villa
Stewart Downing, Downing, Aston Villa

Articol de - Publicat duminica, 21 februarie 2010 00:00

După 55 de minute de chin, Aston Villa a marcat de patru ori în doar 12 minute şi a învins incomoda Burnley

Cu doar o săptămână înainte de finala Cupei Ligii, pe care Aston Villa o va disputa pe Wembley, împotriva lui Manchester United, echipa lui Martin O’Neill s-a văzut condusă încă din minutul 10 : Fletcher a primit o pasă în faţa porţii din partea lui Nugent şi a îndeplinit o simplă formalitate.

Villa s-a chinuit minute bune să egaleze, reuşind să pună în pericol poarta lui Jensen doar prin Heskey, care a trimis cu capul puţin pe lângă (26). Patru minute mai târziu, după un-doiul dintre Milner şi Young, ultimul a centrat, balonul nu a fost atins de nimeni, păcălindu-l pe portarul danez al lui Burnley şi intrând în poartă.

După pauză, aceeaşi Burnley a început mai bine, punând presiune pe gazde, care au trecut însă în avantaj în minutul 55, când Stewart Downing a marcat primul său gol pentru Villa în campionat cu un şut la colţul lung din interiorul careului.

Peste încă două minute, fostul jucător al lui Middlesbrough a lovit din nou, de data aceasta profitând şi de o deviere a lui Daniel Fox. Trei minute mai târziu, Heskey a marcat golul patru cu o finalizare simplă, din şase metri, iar în minutul 67 Agbonlahor l-a imitat pe colegul său din atac şi a dus scorul la 5-1.

Milner şi Delfouneso, ultimul intrat în locul lui Heskey, au ratat şi ei bune ocazii de a face 6-1, însă cei care au marcat au fost cei de la Burnley, Paterson închizând tabela în primul minut al prelungirilor.

Astfel, Aston Villa face 45 de puncte, situaţia în lupta pentru al patrulea loc de Champions League fiind însă complicată, Tottenham, Liverpool şi Manchester City luptându-se şi ele pentru a termina pe un loc care să ducă în competiţia fotbalistică numărul unu a Europei.

Aston Villa – Burnley F.C. 5-2 (1-1)

Au marcat : A. Young (31), Downing (55,57), Heskey (60), Agbonlahor (67) / Fletcher (10), Paterson (90+1)

Villa : Friedel – Cuellar, Dunne, Collins, Warnock – Downing, Milner, Petrov, A. Young (81 Sidwell) – Heskey (75 Delfouneso), Agbonlahor (70 Carew)
Antrenor : Martin O’Neill

Burnley : Jensen – Mears, Carlise, Cort, Fox – Eagles, Cork, Bikey, McDonald (63 Elliot) – Nugent (69 Nimani), Fletcher (81 Paterson)
Antrenor : Brian LawsDupă 55 de minute de chin, Aston Villa a marcat de patru ori în doar 12 minute şi a învins incomoda Burnley

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  21 Februarie 2010, 21:51

asta da fotbal fratilor e o adevarata placere... cat despre al nostru mimik de zis face greata adevenit insuportabil... de asta sunt-em unde sunt-em. vai de mama noastra

Vezi toate comentariile (1)
Comentează