INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Srna, aproape de Chelsea. Şahtior vrea 20 de milioane pentru fundaşul croat!

Articol de - Publicat duminica, 30 mai 2010 00:00

Căpitanul lui Şahtior şi al echipei naţionale a Croaţiei, Dario Srna, este aproape de un transfer la campioana Angliei, Chelsea Londra, conform portalului sportskenovosti.hr.  Se pare că suma de transfer se ridică la 20 de milioane de euro, iar jucătorul va primi un salariu de  4,5 milioane de euro pe an.

Contactat telefonic, Dario Srna  a declarat : "Nu vă pot spune încă nimic. Nu am vorbit cu domnul Ahmetov, şi va trebui să mă întâlnesc cu el pentru asta, deoarece nu putem rezolva astfel de lucruri la telefon. Reunirea Şahtiorului este pe 12 iunie, cea a a lui Chelsea pe 4 iulie - imediat ce va fi oficial, presa va fi anunţată".

Jucătorul de bandă dreaptă este în lotul Şahtiorului din anul 2003, când a sosit de la Hajduk Split, şi a debutat la noua sa echipă tocmai într-o partidă din Cupa UEFA, disputată în compania lui Dinamo Bucureşti.

El ar fi al şaptesprezecelea jucător croat care ar ajunge la o echipă din Premier League şi al doilea care ar juca la formaţia londoneză, după Mario Stanic.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
vladutzzz89
vladutzzz89  •  30 Mai 2010, 15:19

un jucator foarte foarte bun...... centreaza foarte bine...bate lovituri libere foarte bine..si are un travaliu extraordinar!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează