INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Starul campioanei Angliei a fost la un pas să se înroleze în armată + "Când mă plictiseam acasă, îmi puneam un pahar de «Vodka Skittles» și mă relaxam"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 16:49

Golgheterul campioanei Angliei, Jamie Vardy dezvăluie detalii picante în autobiografia sa "From nowhere, My story".

A vrut să se înroleze în armată, însă nu a fost acceptat din cauza unei altercații pe care a avut-o cu ani în urmă: "La un moment dat am încercat chiar să intru în armată. Am fost la biroul de recrutare în Sheffield, am început să completez formularul și am văzut secțiunea în care întrebau despre antecedente violente. A trebuit să le spun adevărul și ei mi-au spus pe loc că nu pot să ma înscriu".

Un alt episod interesant este cel în care povestește: "Aveam o accidentare banală, dar a durat o eternitate să ma fac bine. Aveam o sticlă de vodka de 3 litri acasă și puneam o mulțime de bomboane Skittles în ea. Odată ce se dizolvau complet, adăugam mai multe - doar aromele roșii si mov, pentru că nu-mi plăceau cele de portocală, verzi și galbene. Când mă plictiseam acasă, îmi puneam un pahar, mă așezam și mă relaxam".

Când medicul echipei a văzut că recuperarea durează mai mult decât de obicei, l-a interogat pe Vardy și a aflat de micile lui plăceri. Acestea împiedicau refacerea normală a țesuturilor.

În cele 154 de partide disputate în tricoul lui Leicester, Jamie Vardy a marcat 53 de goluri și a oferit 35 de pase decisive.

(Adrian Jitea)

Vodka Skittles

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează