INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHINA

Cel mai surprinzător transfer al iernii s-a făcut: starul lui Atletico Madrid a semnat cu fosta echipă a lui Budescu!

Carrasco în dreapta jos / FOTO: Guliver/GettyImages
Carrasco în dreapta jos / FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 27 februarie 2018 15:27

Yannick Ferreira Carrasco (24 de ani) a semnat cu chinezii de la Dalian Yifang. Atletico Madrid a primit în schimbul lui 30 de milioane de euro. Suma totală plătită de asiatici se ridică însă la peste 50 de milioane de euro, din cauza taxelor impuse de statul chinez. 

Mijlocașul belgian a fost curtat intens de cele mai importante formații din Europa, însă a ales China. Carrasco a încercat să ofere o explicație pentru mutarea surprinzătoare:

"Vreau să încep o nouă aventură alături de grupul de investiții Wanda, partenerul lui Atletico Madrid, care a decis să investească și în fotbalul din China. Campionatul de acolo este într-un progres continuu. Au o insfrastructură extraordinară, iar nivelul jocului e foarte ridicat. La transfer a contribuit și faptul că Hulk, Lavezzi, Cappelo, și mai ales prietenul meu Witsel joacă acolo", a declarat Carrasco citat de Marca.

40 de milioane de euro
este cota belgianului conform transfermarkt.de

 a plecat și gaitan

Nico Gaitan (30 de ani) nu a reușit să se impună la Atletico Madrid. Adus cu surle și trâmbițe în vara lui 2016 pentru 25 de milioane de euro de la Benfica, argentinianul a plecat la aceeași formație chineză, în schimbul a 18 milioane de euro. 

3 goluri 
a marcat Gaitan în cele 29 de apariții în tricoul lui Atletico Madrid

4 meciuri
are Constantin Budescu la  Dalian Yifang, în sezonul 2015-2016

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close