INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NEWCASTLE

Starurile lui Newcastle refuză să poarte tricourile cu noul sponsor din motive religioase!

Articol de - Publicat miercuri, 10 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 10 octombrie 2012 16:45

Newcastle a semnat un parteneriat cu o firmă engleză de împrumuturi bancare, iar cei mai importanţi jucători ai echipei boicotează parteneriatul.


Demba Ba (27 de ani), Papiss Cisse (27 de ani), Cheick Tiote (26 de ani) şi Hatem Ben Arfa (25 de ani) sînt titularii de drept pe posturile la care evoluează sub culorile lui Newcastle, însă situaţia poate degenera la echipa din prima ligă engleză. Motivul? Clubul a încheiat un parteneriat cu firma de împrumuturi bancare Wonga, "coţofenele" urmînd să joace cu numele sponsorului pe piept.

Problema vine de la cei patru fotbalişti care, conform Daily Mail, refuză să joace în meciurile oficiale cu acest nume inscripţionat pe tricourile de joc. Jucătorii aparţin religiei musulmane, iar aceştia nu sînt receptivi la afacerea din care trăieşte gigantul Wonga.
Clubul şi sponsorul speră să rezolve această problemă, cea mai probabilă decizie urmînd să fie aceea conform căreia toţi jucătorii să joace cu inscripţia firmei pe piept, în afară de cei patru musulmani.

Această situaţie are un precedent, în trecut, Frederic Kanoute (35 de ani) refuzînd să poarte însemnele 888.com* în perioada în care juca la Sevilla.

*888.com este un site de cazinouri online

"Ideea e să îi protejăm pe cei vulnerabili şi în nevoie de exploatarea celor bogaţi şi puternici. Sistemul islamic se bazează pe tranzacţii ce nu au ca obiect interesul", a declarat Shaykh Ibrahim Mogra, secretarul general al Consiliului Musulman din Marea Britanie pentru The Independent.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
cristinaco71
cristinaco71  •  11 Octombrie 2012, 11:36

Parerea mea este urmatoarea: ei au un contract in EUROPA si TREBUIE sa se conformeze conform clubului si tarii; si noi cand mergem in Africa ne conformam regulilor tarii respective. Daca nu sunt de acord sa plece acasa la ei!

giussybaratky23
giussybaratky23  •  10 Octombrie 2012, 23:16
Postat de catzulinho pe 10 Octombrie 2012, 19:06

Puterea credintei, chiar daca ea este, dupa parerea mea, aberanta in multe privinte, insa incapatanarea unor oameni ne arata ca sunt multi printre noi care ne pisam pe conspiratiile din ziua de azi si ne pastram o lege in noi, fara sa ne prostituam moral pe facebook twitter si alte cacaturi. Cum lui Kanoute i s-a respectat dorinta, asa sa se faca si cu ei, suntem democrati si trebuie sa toleram, doar sunt ditamai fotbalistii, iar cei care se opun acestei idei, dupa parerea mea se cred romani, adica tipul ala de om care cum zice el, asa trebuie facut, gresit.

Sa mergi tu in nenorocitele lor de tari si sa nu le respecti obiceiurile sa vezi ce o sa patesti. Ai dreptate in mare masura, dar aceste scursuri de oameni nu merita respectul nimanui. Au o religie total aberanta si niste obiceiuri infecte. Sunt niste scursuri si merita tratati ca atare. Daca le dai prea multe drepturi, ti se urca in cap. La fel s-a intamplat si cu negri. Am ajuns ca daca ii spui unui negru ca e negru, sa se considere rasism. E o nebunie!

johnitza
johnitza  •  10 Octombrie 2012, 19:07

Ok, m-am lamurit, conform Sharia, musulmanii nu au voie sa primeasca sau sa dea imprumut bani cu dobanda. Newcastle are o problema maricica.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează