INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Stewardul lovit cu mingea de fotbalistul lui Inter a fost operat

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat vineri, 13 aprilie 2018 00:57

Marco Rapisarda, stewardul lovit cu mingea de Candreva la meciul Torino- Internazionale Milano, scor 1-0, s-a ales cu splina ruptă.

Potrivit publicației italiene Calciomercato, Rapisarda se află în internat la un spital din Torino și a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru a i se îndepărta splina. Aceeași sursă precizează că stewardul a fost vizitat zilele acestea de o delegație a lui FC Torino.

În timpul meciului dintre Torino și Inter, Rapisarda, un tânăr de doar douăzeci de ani, angajat că steward pentru a monitoriza ce se întâmplă în tribune stadionului, a fost lovit de minge în zona splinei în urma unei lovituri libere executate de atacantul nerazzurrilor, Antonio Candreva, în minutul 23 al partidei. Deși a fost puternic lovit și a acuzat dureri în acea zonă, stewardul și-a continuat activitatea până la finalul acelui meci.

El a mers la spital ziua următoare, iar după un control amănunțit, medicii au aflat că splina lui a fost afectată de acest incident și au decis să o elimine printr-o intervenție chirurgicală.

Marco Rapisarda este student și în timpul liber lucrează că steward.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează