INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Stop fotbal! Violenţele dintre ultraşi şi bătaia dintre preşedinţii celor mai importante cluburi au dus la suspendarea campionatului din Grecia

Articol de - Publicat joi, 26 februarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 25 februarie 2015 21:03

Duminică, derbyul Panathinaikos - Oly (2-1) a fost dominat de incidente, fanaticii verzilor hăituind jucătorii oaspeţilor şi atacînd poliţia cu lanţuri şi bare de fier

Este a treia oară cînd liga greacă, lovită dur de violenţe, corupţie şi grave probleme financiare, e oprită în acest sezon. Un fan a fost omorît, apoi un arbitru a scăpat de furia nebunilor cu răni grave după ce a fost prins de ultraşi şi bătut cu bîte de baseball. Şi conflictele sîngeroase au continuat.

Confruntarea nebunilor
Duminică, derby-ul Panathinaikos - Olympiakos s-a transformat încă o dată într-un război, huliganii gazdelor asaltîndu-şi rivalii cu torţe şi rachete. Au alergat jucătorii adverşi pe gazon, au atacat poliţia cu lanţuri şi bare de fier. Cu greu au fost opriţi. Era de-abia începutul unui nou episod al isteriei fotbalulului elen.

Marţi, şedinţa comitetului director al ligii profesioniste a fost întreruptă brutal. Preşedinţii celor mai importante cluburi, Vangelis Marinakis (Oly) şi Giannis Alafouzos (Pao), s-au contrat dur şi de la cuvinte s-a trecut la pumni. Oficialii verzilor au fost victimele.

"I-a dat un pumn în figură"
"A existat un incident, de aceea a fost oprită reuniunea. Avem multe necazuri, dar nu aşa le rezolvăm", a declarat Iorgos Borovilos, boss-ul Superleague. Nu a vrut să spună ce s-a întîmplat, dar şeful lui Panathinaikos a dezvăluit tot. "Marinakis a aruncat în mine cu o sticlă de apă, iar bodyguardul său i-a dat un pumn în figură lui Vassilis Konstantinou, vicepreşedintele meu", a susţinut Alafouzos.

Ieri, premierul Alexis Tsipras a decis: "Liga noastră e suspendată". Pe termen nelimitat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Februarie 2015, 13:58
Postat de ovidiu_3003 pe 26 Februarie 2015, 12:11

...oameni care stiu sa traiasca ...

da, dar asa nu e bine. fotbalul este totusi un sport. nu e vina lui OlymPiakos in sensul ca practic nu au rival in superliga. la fel cum si la noi, nu este vina lui steaua, in acelasi sens. vrei titluri ? baga bani ! vb lui daniel Moflito din Seattle, capitalismul inseamna capital ! in rest ? incremeniti !..)) pare un truism, si chiar este, dar capitalism fara capital nu prea exista.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Februarie 2015, 12:12

alafouZos, a little bitch ! eísai éna kátharma kai éna kátharma ! pAnaTha, prásino skýlos ! meriká fthi̱ná pórnes !

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  26 Februarie 2015, 12:11

...oameni care stiu sa traiasca ...

Vezi toate comentariile (37)
Comentează