INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Stop joc » Decizie importantă luată de Guvernul Greciei după incidentele de la un meci de fotbal din Liga a 3-a

Articol de GSP - Publicat marti, 30 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 30 septembrie 2014 10:23

Guvernul elen a anunţat că în Grecia nu va avea loc nici un meci oficial în sporturile de echipă la sfîrşitul acestei săptămîni, în memoria suporterului care a încetat din viaţă după ce a fost bătut de alţi fani, anunţă Mediafax.

Kostas Katsoulis, în vîrstă de 46 de ani, fan al formaţiei Ethnikos, a încetat din viaţă, luni, la un spital din Atena, la două săptămîni după ce a fost bătut de fanii altei echipe la un meci din liga a treia greacă, în Creta.

Katsoulis fost atacat, alături de mai alţi susţinători cu care se deplasase la meci, de aproximativ 30 de suporteri ai echipei Irodotos.

"În semn de respect pentru Kostas Katsoulis, care şi-a pierdut viaţa astăzi (n.r. - luni), victimă a violenţei suporterilor de fotbal, şi prin decizia viceministrului Culturii şi Sporturilor Giannis Andrianos, toate meciurilor oficiale din sporturile de echipă din ţară programate în week-end-ul viitor vor fi amînate", a anunţat Secretariatul general al Sporturilor.

Această decizie vizează în special meciurile din campionatul de fotbal al Greciei, între care se numără şi derbyul PAOK - Olympiakos, două partide din Cupa Greciei la baschet, meciuri din eşaloanele inferioare la fotbal şi campionatele feminine de baschet şi de handbal.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 Septembrie 2014, 19:52
Postat de hefaist0s pe 30 Septembrie 2014, 11:19

Da, si pe mine m-a surprins.. Daca era vorba de vreo tara africana, ok dar grecii imi pareau chiar pasnici si toleranti...

vorbesti de parca ai apartine vreunei civilizatii multimilenare, desi stramosii tai mancau mamaliga cu stevie, si acum 50 de ani. e vorba despre altceva, daca nu stiti, abtineti-va. acest incident este izolat, in grecia se iau masuri din ce in ce mai severe cu acesti huligani, dar sunt foarte bine organizati si sunt adevarate lupte de gherila cu ei.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 Septembrie 2014, 19:50
Postat de ataraxia pe 30 Septembrie 2014, 11:15

aveam pretentii de la greci....dar se pare ca sunt extrem de primitivi.

sa nu ai senzatia ca gruparile de "ultrasi" ai lui peshte prajit din grecia, sunt totuna cu grecii insisi. la fel, si "ultrashii" lui peste prajit din romania, nu sunt altceva decat niste huligani, pierde vara, drogati, betivi, dexazati si indivizi cu spirit de turma.

vladutz13
vladutz13  •  30 Septembrie 2014, 14:17
Postat de hefaist0s pe 30 Septembrie 2014, 11:19

Da, si pe mine m-a surprins.. Daca era vorba de vreo tara africana, ok dar grecii imi pareau chiar pasnici si toleranti...

WTF? Sper ca esti ironic :)....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează