INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Stop Ronaldo! Vedeta Realului a fost scoasă din ritm de o leziune musculară: va rata meciul cu Rayo

Foarfeca de miercuri l-a costat o accidentare pe Cristiano Ronaldo, prima în acest sezon // FOTO Guliver/GettyImages
Foarfeca de miercuri l-a costat o accidentare pe Cristiano Ronaldo, prima în acest sezon // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 23 aprilie 2016 00:00

Maratonul de 51 de meciuri la rând în Primera se oprește la meciul cu Rayo. Cristiano e scos din ritm de o leziune musculară.

Ronaldo ratează primul meci în acest campionat. Maratonistul blanco nu a fost oprit de Zidane în lotul Realului pentru duelul de azi cu Rayo!

După 51 de prezențe consecutive în Primera, în care n-a pierdut decât 32 de minute cu Getafe în ultima rundă a ediției trecute, Cristiano se odihnește. Are contractură musculară și semifinala de Ligă, cu Manchester City, e prea aproape ca să riște.

"Mă simt vinovat"

"Trebuia să-l frânez, deși Ronaldo voia să intre cu Rayo. Nici dacă venea finala Ligii n-aș fi mizat pe el. Nimeni nu-l poate atinge, însă mă simt vinovat că nu l-am înlocuit niciodată", a spus Zizou.

Portughezul a ieșit furios din teren miercuri, în ultimele secunde cu Villarreal. S-a dus glonț către vestiare, fără să bage în seamă pe nimeni, nici pe antrenor. Se ținea de coapsa dreaptă, unde a simțit dureri. De vină a fost foarfeca pe care n-o reușise, obsesia care-l urmărește de ceva timp.

Ecografiile făcute de golgeterul blanco au exclus o ruptură, astfel că marți va reveni pe gazon.

Pierde teren în "Gheata de Aur"

Ronaldo poate pierde primul loc în topul golgeterilor europeni, pe care-l împarte acum cu Jonas (Benfica). Ambii au 31 de reușite, dar riscă să fie depășiți în ierarhia "Ghetei de Aur" de Suarez și de Higuain (câte 30).

Uruguayanul este în revenire de formă, marcând de 4 ori cu Deportivo, iar Pipita tocmai și-a ispășit suspendarea de 3 etape și va reintra luni la Napoli, în partida cu Roma

3.060de minute a jucat Ronaldo în acest campionat. Este singurul jucător de câmp integralist din Primera

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close