INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PARIORI

Suarez la Real Madrid? CR7 înapoi la Manchester United? » Casele de pariuri din Anglia oferă cote interesante pentru cele mai tari transferuri

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 16 august 2013 13:01

Aşa cum ne-au obişnuit, casele de pariuri din Anglia oferă cote interesante pentru transferurile jucătorilor în această perioadă plină de mutări.

Cu două săptămîni înaintea sfîrşitului perioadei de transferuri din Regat, fanii echipelor din Premier League pot paria pe destinul favoriţilor.

Aşadar, mijlocaşul dorit de Real Madrid, Gareth Bale (24 ani), are mai multe şanse de a părăsi pe Tottenham decît de a rămîne pe White Hart Lane.

1.60 este cota galezului pentru a pleca de la Spurs şi 2.20 pentru a continua cu Tottenham. În pole-position pentru achiziţionarea lui Bale se află Real Madrid, care are cota 1.50 pentru a-l transfera, urmată de Manchester United cu o cotă de 10 la 1.

Nici Cristiano Ronaldo (28 ani) n-a fost uitat în această perioadă, iar prima echipă care s-a interesat de serviciile lui este chiar fosta sa formaţie, Manchester United.

Cine pariază pe revenirea portughezului pe Old Trafford cîştigă de şase ori suma investită.

Şi Chelsea pare intrată în această luptă, însă cu şanse infime, ştiute fiind conflictele dintre Ronaldo şi fostul său antrenor de la Real. Casele de pariuri oferă cota 34 ca cei doi să se împace şi să colaboreze la formaţia alb-albastră.

Un alt jucător de care s-a vorbit foarte mult în ultima vreme este Wayne Rooney(27 ani). Dacă i-ar părăsi pe "diavoli", atacantul englez ar rămîne tot în Premier League, unde este dorit de Chelsea.

Acesta are cota  3.50 pentru un transfer la echipa lui Mourinho. Pentru semnătura lui Rooney se bate şi Arsenal, dar cu şanse mici de reuşită, ea avînd cota 11.

Luis Suarez (26 ani) - cota 5 pentru a ajunge la Arsenal                   
- cota 6 pentru un transfer la Real Madrid

David Luiz (26 ani) - cota 3.50 pentru a semna cu Barcelona

- cota 13 pentru a deveni jucătorul lui Bayern Munchen

Nani (26 ani) - cota 2.10 pentru un transfer la AS Monaco             
- cota 17 pentru a semna cu Galatasaray

Eto'o (32 ani) - cota 1.57 pentru a ajunge la Chelsea               
- cota 13 pentru un transfer la Inter

Luka Modric (27 ani) - cota 3 pentru a semna cu Manchester United    
- cota 11 pentru a reveni la Tottenham

(Alin Grigore)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
monere1980
monere1980  •  17 August 2013, 00:10
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

"e clar in conflict cu cei de la dortmund"??? Esti cumva nevasta-sa de stii asta? Sau impresarul lui? Ca daca tu spui asta pe baza celor citite in presa, mai ales in presa romaneasca si mai ales in presa lu' gsp, atunci nu e de mirare ca sustii aberatiile astea. Lewandowski se poate sa isi doreasca sa plece la un club mai mare, dar de la a dori pana la a fi "clar in conflict" e drum lung si nesigur, cel putin ptr muritortii de rand ca noi. Asa ca nu mai fi tu atat de categoric in afirmatii aberante ca mai cunosc un ziar cu numele de gsp care arunca cu mizerie in fiecare zi.

monere1980
monere1980  •  16 August 2013, 15:57
Postat de chronic pe 16 August 2013, 14:19

e abject dar stie fotbal.....

a sti fotbal nu e totul, iar a sti fotbal si a fi mizerabil e si mai rau, in special ptr tine insuti, caci vei fi mereu in centrul atentiei ca obiect de batjocura fie de presa, fie de coechipieri, fie de adversari. Iar daca - doamne-fereste - mizeriile astea de jucatori vor ajunge vreodata sa simta ca ceva nu e in regula (asta inseamna trezirea constiintei) atunci chiar or sa sufere. De-asta a fi un om marunt si "murdar" nu te duce departe in viata. Daca esti prost de dai in gropi macar nu realizezi cat esti de penibil (cazul Balotelli), dar daca ai ghinionul sa te trezesti o sa te doara rau. Intrebarea este: se va trezi vreodata ratatul Suarez sau va ramane un prost fericit?

chronic
chronic  •  16 August 2013, 14:19
Postat de monere1980 pe 16 August 2013, 13:19

nah, cr7 de-aici iese la pensie. Asta-i abureala cu "inapoi la man utd". Suarez in schimb s-ar putea sa ajunga la RM ptr ca gunoaiele sint intodeauna promovate repede. Cu cat e mai abject un jucator de fotbal cu atat mai mult atrage interesul bolnavilor de conduc fotbalul. Asa ca zvonul asta s-ar putea sa fie adevarat :)

e abject dar stie fotbal.....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează