INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Suarez: "Pe Anfield îmi trăiesc visul, nu vreau să plec!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 01 februarie 2013 15:15

Deşi s-a zvonit că o va părăsi pe Liverpool, dacă nu va prinde un loc de Champions League, Luis Suarez (26 de ani) îşi declară ataşamentul pentru ”cormorani” într-un interviu acordat pentru TheSun.

”Sper să rămîn la Liverpool pentru foarte mult timp. Sînt mîndru că apăr culorile acestui club enorm unde am trăit atîtea momente speciale, pe care nu le voi uita niciodată . La început mi-a fost un pic greu dar acum mă gîndesc doar să-mi ajut echipa”, a declarat fotbalistul din Uruguay.

Luis Suarez s-a aflat mereu în lumina reflectoarelor fiind implicat în scandalul de rasism cu Patrice Evra (Manchester United) sau în incidentele cu simulările, dar chiar şi aşa ramîne un fotbalist esenţial pentru Liverpool unde a marcat de 17 ori în acest sezon de Premier League.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
dori26
dori26  •  01 Februarie 2013, 16:50

jucator bun...caracter mai vedem

drimmero
drimmero  •  01 Februarie 2013, 16:04

tot respectul pentru el. e cel mai bun atacant din Premier League! chiar daca a facut si unele greseli le-a facut in interesul clubului.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează