INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Succes la farfurie » Miere, lămîie şi pîine prăjită: reţeta lui Ferguson la Man. United

Articol de - Publicat sambata, 26 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 25 mai 2012 23:20

Tehnicianul de 67 de ani a dezvăluit că seria triumfurilor sale cu ”diavolii” a început printr-o revoluţie în regimul alimentar al echipei


În 25 de ani pe banca lui Manchester United, Alex Ferguson a adus în vitrina clubului nu mai puţin de 37 de trofee. Reţeta succesului: miere, lămîie şi pîine prăjită!

Sir Alex a mărturisit că în 1986, cînd i-a preluat pe "diavoli", primul lucru a fost să schimbe regimul alimentar al jucătorilor. "Înaintea meciurilor am început să le dau cîte două feliuţe de lămîie, miere şi pîine prăjită. La început erau furioşi, apoi mulţi mi-au mulţumit".
Ferguson şi-a dat seama de importanţa dietei cu mult înainte ca aceasta să fie descoperită şi de alţii: "Cînd am devenit manager mi-am spus: ce mănîncă jucătorii înaintea partidelor e la fel de important ca şi ceea se se întîmplă în timpul jocului!".

Se retrage la anul?
Dave Whelan, preşedintele lui Wigan şi un apropiat al lui Ferguson, susţine că acesta se va retrage la finele sezonului 2012-2013. "Sir Alex e un tip grijuliu şi hemoragia nazală pe care a avut-o zilele trecute l-a pus pe gînduri", a dezvăluit Whelan.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
the_rite
the_rite  •  26 Mai 2012, 10:28
Postat de alfa_centauri pe 26 Mai 2012, 09:55

Gesepistilor, sunteti praf. Ferguson are 70 de ani, nu 67. Mai bine nu va faceti de ras daca nu stiti. Ridicati-l in slavi pe al vostru maestru, Becali George!, acolo va proce[eti de minune!

Evident Fergie apare infinit mai putin decit Belciug in paginile GSP!! Pai ce? Se compara scotianul ala marunt cu impunatorul interstelar Gigi Belciug zis si Iaurt!!? Neheeee....!

alfa_centauri
alfa_centauri  •  26 Mai 2012, 09:55

Gesepistilor, sunteti praf. Ferguson are 70 de ani, nu 67. Mai bine nu va faceti de ras daca nu stiti. Ridicati-l in slavi pe al vostru maestru, Becali George!, acolo va proce[eti de minune!

mihaird
mihaird  •  26 Mai 2012, 03:29

interesant ptca lamaia are proprietati de a relaxa si, este recomandat celor stresati, care nu au un somn odihnitor, sa consume cate-o lamaie inainte de culcare.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează