INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Supărarea unui fotbalist: "Mi-au spus să dau jos barba fiindcă arăt ca un jihadist, așa că am plecat"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 octombrie 2015 08:38

Fostul fundaș al lui Monaco, Gael Givet, a făcut o dezvăluire care a pus pe jar presa din Franța.

Givet, în vîrstă de 33 de ani, joacă în prezent la Arles-Avignon, dar a trecut în acest an și pe la Evian, pentru care a evoluat într-un singur meci în Ligue 1.

Givet a explicat de ce a preferat să plece de la Evian.

"Cu 3 zile înaintea primului meu meci oficial, am fost chemat în biroul președintelui pentru ceva ce mie mi se pare nebunesc și care nu are nici o legătura cu fotbalul. Am fost complet dezgustat. Problema era barba mea prea lungă.

În Evian, au vrut să mă forțeze să renunț la ea, deoarece era prea lungă. La 33 de ani, nu poți să mă tratezi în felul ăsta, să îmi spui că mă confunzi cu un jihadist, cînd eu nici măcar nu m-am convertit la islam".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
itrobert
itrobert  •  10 Octombrie 2015, 07:19
Postat de pe 08 Octombrie 2015, 20:44

Nu stiu cati ani ai dar prin anii 70 erai tuns de militie daca purtai parul prea lung.Sper sa nu se ajunga iar acolo.Cat despre locurile de munca unde ti se cere sa vii "fresh si aranjat" probabil ca exista la voi in Romanika.In lumea civilizata nu-ti poate impune nimeni reguli stupide,mai intereseaza-te si o sa-mi dai dreptate.

Asa e cum spui; numai ca in lumea civilizata mergi la un interviu si daca jobul nu e de "taietor de copaci" e aproape o certitudine ca nu te mai cheama p-acolo... Te lasa sa ramai fericict cu infatisarea de zombi :) (include si tatuaje cretine belciuge de tot felu... E ok la "saloanele de tatuaje", in schimb

titiduru22
titiduru22  •  09 Octombrie 2015, 03:27
Postat de tzusti_reloaded pe 08 Octombrie 2015, 21:56

GRESIT..TOTAL... PRIN ANII 80..DA..PRIN ANII 70 SVEAM DESTUI ROCK ERI SI TINERI CCU PARUL LUNG....MAI INFORMEAZA TE..... A NON ...MIMULE

In anii 80 numai moldoveni ca tine mai purtau plete...

1745flo
1745flo  •  08 Octombrie 2015, 22:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează