INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Superlovitură în Premier League! Ibrahimovici și-a găsit echipă: ”Semnează în 24 de ore!”

Foto: Getty/GuliverImages
Foto: Getty/GuliverImages

Articol de - Publicat marti, 15 august 2017 12:40

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovici, 35 de ani, s-a refăcut rapid după operația de ligamente încrucișate și a ajuns la un acord cu Mourinho privind revenirea la Manchester United.

A plecat doar puțin pentru a se întoarce la ultima dragoste. Ibrahimovici n-a așteptat ultima zi de mercato să aleagă unde va evolua în acest sezon.

Recuperarea rapidă de pe urma operației de ligamente încrucișate l-a ajutat să-l convingă pe Mourinho să-l primească înapoi la United. "Semnează în 24 de ore. Acordul a fost deja perfectat și urmează ca miercuri să se oficializeze transferul lui Ibra", anunță astăzi tabloidul The Sun.

9 rămâne la Lukaku

Mutarea se prefigura de câteva zile, după ce managerul portughez a admis că negociază cu Zlatan, care va împlini 36 de ani în octombrie. Atacantul suedez își dăduse acceptul ca Romelu Lukaku, belgianul cu "dublă" la debutul în Premiership, să-i preia numărul 9, lăsat liber după accidentarea gravă de la genunchiul drept. 

28 de goluri și 10 pase decisive a reușit Ibrahimovici în 46 de meciuri jucate la Man. United sezonul trecut

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
poison
poison  •  15 August 2017, 13:33

Il vroiai la FC FCSB?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează