INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Supersalariu pentru Neuer la Schalke!

Manuel Neuer
Manuel Neuer

Articol de - Publicat vineri, 15 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 15 aprilie 2011 12:40

Schalke îl blindează pe portarul de 25 de ani, căruia îi oferă un nou contract pe 3 ani şi îi triplează cîştigul, de la 2 la 7 milioane de euro anual


Semifinalista Ligii Campionilor nu vrea să-l piardă pe Manuel Neuer. Internaţionalul german este curtat intens de multe cluburi importante din Europa, între care şi de Bayern, dar Schalke îi face o propunere de nerefuzat. Cotidianul Bild a dezvăluit azi că echipa din Gelsenkirchen doreşte să-i reînnoiască angajamentul scadent la finele sezonului viitor şi să-i mărească substanţial salariul!
Portarul Neuer (25 de ani) ar urma să primească 7 milioane de euro anual, de 3,5 ori peste cît are în prezent, devenind unul dintre cei mai bine plătiţi jucători din Bundesliga. "Manuel e istoria lui Schalke şi vom face tot ce putem ca să-l ţinem", a declarat Clemens Tönnies, unul dintre oficialii grupării germane.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bogdan1407
bogdan1407  •  15 Aprilie 2011, 17:00

in sfarsit.....era si timpu sa faca cva sa nu ajunga la bayern. el si casillas sunt cei mai valorosi portari. fizic,reflexe,siguranta la centrari...lassen schalke!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează