INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MILANO

Suporterii Interului la Pinetina: "Balotelli, pleaca!"

Articol de - Publicat vineri, 23 aprilie 2010 00:00

Circa 2.000 de suporteri s-au adunat în această dimineaţă la baza de pregătire a Interului de la Pinetina.

 

Scopul lor: un protest tăcut, dar ferm, la adresa lui Mario Balotelli. Astfel, la 10:30, 11:30 în România, cînd a început antrenamentul de dimineaţă al nerazzurrilor, tifosii i-au aplaudat pe antrenorul Jose Mourinho, pe Sneijder şi pe Eto'o.

Dar la apariţia tînărului atacant de culoare (19 ani), ei au ridicat pancarde pe scria "Balotelli, pleacă!". Ei i-au replicat astfel pentru ieşirea necontrolată pe care a avut-o la finalul meciului cu Barcelona (3-1),  de marţi seară, cînd s-a înjurat cu Materazzi şi şi-a aruncat tricoul pe jos.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  23 Aprilie 2010, 15:39

super tare 2000 la un antrenament,si dinamo,medias,unirea sau steaua in ultima vreme nu mai au atatia spectatori la un meci oficial

 •  23 Aprilie 2010, 14:09

Roro, nimic de zis dar un pic de bun simt nu strica fata in primul rand de antrenor,coechipieri si pe urma chiar si in fata suporterilor. Acolo suporterii cotizeaza an de an nu ca la noi mascarici de intra pe gratis.

 •  23 Aprilie 2010, 13:43

Dusi rau cu capul.Atita pot atita fac.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează