INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Surpriză în Premier League! Fellaini ar putea ajunge la o mare rivală a lui United

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat luni, 09 aprilie 2018 19:46

Mijlocașul lui Manchester United, Marouane Fellaini, ar putea rămâne și din vară în Premier League.

Potrivit publicației franceze L’Equipe, Fellaini este dorit de marea rivală Liverpool. Aceeași sursă susține că gruparea de pe Anfield Road l-a contactat deja pe internaționalul belgian oferindu-i un contract pe o perioadă de 3 ani.

Deoarece Emre Can are șanse mari să plece la sfârșitul acestui sezon din postura de jucător liber de contract, Real Madrid sau Juventus fiind două dintre formațiile interesate de internaționalul german, antrenorul "cormoranilor", Jurgen Klopp, vrea să aducă în această vară cel puțin un mijlocaș central, iar Fellaini este una dintre țintele sale.

Liverpool nu este singura formație interesată de belgian, mijlocașul fiind și pe lista celor de la Besiktas Istanbul sau PSG. Mai mult publicația franceză susține că și liderul din Ligue 1 l-a contactat pe Fellaini propunându-i un contract similar cu cel al lui Liverpool.

În vârstă de 30 de ani, Fellaini a venit la Manchester United de la Everton în septembrie 2013 pentru 32,4 milioane de euro. El mai are contract cu "diavolii roșii" până la sfârșitul acestui sezon și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 12 milioane de euro.

19partide a disputat Fellaini în acest sezon în toate competițiile reușind 4 goluri și un assist

sursa: express.co.uk

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează