INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BLATTER ATACĂ AGRESORII DIN FOTBAL

"Suspendaţi pe viaţă!"

Articol de - Publicat sambata, 08 martie 2008 00:00

Preşedintele FIFA crede că vinovaţii pentru tacklinguri "criminale" vor ajunge în faţa justiţiei

După ce Eduardo a fost atacat violent de Martin Taylor, croatul lui Arsenal fiind scos din circuit 15 luni cu o dublă fractură de tibie şi peroneu, Sepp Blatter acţionează. Vrea toleranţă zero împotriva "agresorilor". Şi va cere o schimbare de regulament în şedinţa International Board.

"Jucătorii care îşi lovesc adversarii premeditat ar trebui suspendaţi pe viaţă!", a afirmat preşedintele FIFA, anunţînd că aceştia ar putea fi daţi în judecată: "Să răneşti pe cineva e o infracţiune şi astfel de cazuri se vor rezolva în justiţie".
Blatter a dezvăluit şi mecanismul ascuns. "Cum în vestiar nu există microfoane, antrenorii le spun fotbaliştilor să cîştige cu orice preţ. Care e limita? Cît de departe port merge? Pînă cînd arbitrul intervine. Iar arbitrul e obligat să sancţioneze, să arate cartonaşele în trei, patru minute dacă e nevoie".

Eduardo neagă
Internaţionalul croat susţine că Martin Taylor, fundaşul lui Birmingham care i-a rupt piciorul în două pe 23 februarie, nu l-a vizitat la spital şi nu i-a cerut iertare. "Tot ce-a scris presa britanică a fost inventat, la fel ca interviul meu în care îi acceptam scuzele", a declarat Eduardo televiziunii croate. El a încheiat: "Nu-l voi da în judecată, dar nu cred că acel tackling a fost numai un accident".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  08 Martie 2008, 09:45

tot respectul pt nationala croatiei, un stat cu mai putin de 5 mln de locuitori care are o echipa mult mai puternica decat cea a romaniei.nu am auzit sa existe la ei scandaluri ca la noi, poate la nivel de club nu sunt ca noi, dar ei transfera jucatori in straintate cu 10-15 mln de euro(cazul lui eduardo).insanatosire grabnica pt eduardo, iar taylor ar trebui suspendat vreo 2 ani pt ce-a facut

Vezi toate comentariile (1)
Comentează