INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Tatuaje pentru titlu » Căpitanul lui Leicester City își deschide al patrulea salon de tatuaje

Morgan, încă un tatuaj la studioul său
Morgan, încă un tatuaj la studioul său

Articol de - Publicat sambata, 09 aprilie 2016 00:00

Căpitanul Wes Morgan, care conduce defensiva liderului specialist în 1-0, își deschide al patrulea studio de tatuaje în Leicester.

Leicester nu e doar incredibila minune din Premier League, foarte aproape să le sufle titlul lui Tottenham, Arsenal, Man. City și celorlalți bogați, ci și un inepuizabil rezervor de povești.

Parcă orice jucător al lui Claudio Ranieri are cu ce să uimească. După fiecare meci iese în față un alt erou.

Duminică, la 1-0 cu Southampton, a venit rândul lui Wes Brown. Primul său gol în acest sezon a scos la iveală formidabila aventură a căpitanului care se împarte între tatuaje și gazon.

"Nu-s talentat cu acele"

Căpitanul jamaican al "vulpilor" are trei studiouri în Leicester și se pregătește să-l deschidă pe al patrulea, investindu-și câștigurile în pasiunea numită "Blue Ink".

Wes admite că e mai bun cu mingea decât cu acele: "Am încercat odată, pe piele de porc. A fost un efort teribil. Voiam o față zâmbitoare, însă mi-a ieșit ceva ca litera C".

Morgan s-a dat pe mâna specialiștilor. "Deja am numele copiilor, Ria și Roman. Fanii îmi cer mereu tatuaje cu Leicester și sunt fericit să le fac".

"Mămos, gras, deprimat"

Leicester a fost colacul de salvare pentru Wes. O șansă la a doua viață. Nottingham Forest l-ar fi vândut cu 500.000 de lire sterline și l-ar fi condus și la gară, în 2012. "Avea 28 de ani, dar se simțea ca la 45", scrie Gazzetta dello Sport.

"Vulpile" au oferit dublu și, la 45 km distanță, i s-a întors brusc roata vieții. "Tragicul mămos, legat cu dublu ombilic, gras, deprimat, cu gambe de rugbyst, care rupeau jambierele", cum îl ironizau la Forest, a ajuns liderul defensivei liderului, specialist în victorii cu 1-0. "Granzii și bogații bat cu 4-0, noi ne chinuim cu 1-0", spune Ranieri.

S-a apucat de fotbal la 17 ani!

Viața și cariera lui Morgan formează un mozaic de tatuaje. La 15 ani a fost respins la probe de Notts County și s-a dedicat studiilor. S-a înscris la Comerț: "Nici eu nu știam ce vreau, poate să devin contabil. Dar aveam fotbalul în sânge și, pentru a fi antrenat, am ales să joc la Dunkirk, în Midland League. La 17 ani, mi-am mai încercat o dată norocul și Nottingham m-a admis".

"Fuchs, Schlupp și Wasilewski sunt clienți fideli. Le-am făcut tatuaje pe mâini, pe piept, peste tot. Încerc să-l conving și pe Vardy să vină"
Wes Morgan, căpitan Leicester

"Fotbalul m-a ajutat să evit necazuri foarte mari. Cunosc destui prieteni din cartierul meu care au ajuns la pușcărie pentru crime ori jafuri"
Wes Morgan, căpitan Leicester

3goluri a marcat Morgan în 69 de meciuri în Premier League. Pe primele două, jamaicanul le-a reușit în finalul stagiunii trecute

2.880de minute a bifat căpitanul "vulpilor" în acest campionat. Numai portarul Schmeichel mai este acum integralist la Leicester

7meciuri cu 1-0 a câștigat Leicester în actuala Premier: Palace (tur-retur), Norwich, Watford, Tottenham, Newcastle și Southampton

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează