INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MUTARE

Telenovela s-a încheiat! Barcelona și-a dat acordul pentru cel mai scump transfer din istoria fotbalului

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Florin MateiJURNALISPORT - Publicat miercuri, 02 august 2017 22:04

Internaționalul brazilian a mers la antrenamentul de miercuri al formației catalane pentru a-și lua rămas bun de la colegi și pentru a anunța conducerea clubului că nu își dorește să mai îmbrace tricoul blaugrana.

Acesta a primit permisiunea antrenorului Ernesto Valverde de a lipsi pentru a-și planifica viitorul.

Așadar, conducerea vicecampioanei Spaniei pare că s-a resemnat cu gândul că își va pierde unul dintre cei mai buni jucători, la două zile după ce amenințase că va sesiza autoritățile să înceapă o investigație asupra nerespectării fair-play-ului financiar de către Paris Saint-Germain, dacă francezii nu renunță la ideea transferului.

Barcelona le-a transmis șeicilor că trebuie să plătească într-o singură tranșă clauza de reziliere de 222 de milioane de euro și Neymar va ajunge pe Parc des Princes.

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează