INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA / BARCELONA - REAL, ORA 19:00, ÎN DIRECT PE DIGI 1

Teroarea Ronaldo! » Portughezul e principalul pericol: a dat 8 goluri în ultimele 6 El Clasico disputate pe Camp Nou

Ronaldo (în alb) e deasupra catalanilor şi înscrie cu capul pe Camp Nou. La Madrid, Cristiano are 4 goluri cu Barca // Foto: Reuters
Ronaldo (în alb) e deasupra catalanilor şi înscrie cu capul pe Camp Nou. La Madrid, Cristiano are 4 goluri cu Barca // Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 26 octombrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 25 octombrie 2013 21:59

Cotidianul catalan Sport dezvăluie că liderul a pus la punct un plan pentru a-i veni de hac portughezului. De el se vor ocupa Pique şi Puyol.

Barcelona îşi pregăteşte minuţios strategia pentru cel dintîi Clasico al sezonului, programat diseară pe Camp Nou (19:00, Digi 1). Iar potrivit cotidianului Sport, numele lui Cristiano Ronaldo a fost rostit foarte des în vestiarul liderului la ultimele şedinţe tehnice ţinute de Gerardo "Tata" Martino.

CR 7 le-a marcat catalanilor nu mai puţin de 8 goluri în ultimele 6 derby-uri disputate pe Camp Nou şi tehnicianul argentinian e decis să stopeze seria atacantului portughez. Planul său? Pique şi căpitanul Puyol, apărătorii centrali, îl vor lua în primire.

Puyol s-a întors în echipă la 0-0 cu Osasuna, după 7 luni de pauză, problema e dacă Pique, suprasolicitare musculară la 1-1 cu Milan, în Ligă, va fi recuperat la timp.

În caz contrar, îi va lua locul Marc Bartra, preţuit foarte mult de căpitan: "Marc e redutabil în jocul aerian. Va fi fundaşul central al Barcelonei pentru mulţi ani de acum încolo".

Derby-ul debutanţilor
Neymar (Barcelona) şi Bale (Real) se află la primul lor El Clasico în Spania. La fel, antrenorii celor două protagoniste, Gerardo Martino, respectiv Carlo Ancelotti. Dar în campionatele în care au mai lucrat, ei sînt specialiştii acestui tip de derby. Martino a înregistrat doar 3 eşecuri în ultimele 20, italianul a bifat 5 victorii şi două remize în 7 derby-uri! Doar că el n-a cîştigat niciodată pe Camp Nou (două egaluri, un eşec).

15 goluri dintre cele 31 ale madrilenilor în acest sezon de La Liga le-a marcat Ronaldo

"Ronaldo e un fenomen, într-adevăr, dar Messi e cel mai bun din lume. A demonstrat-o" (Gică Hagi, fost la Real şi Barcelona)

BARCELONA - REAL MADRID
Stadion: Camp Nou; Ora: 19:00; Transmisie TV: Digi 1; Arbitru: Undiano Mallenco

BARCELONA: Valdes - Dani Alves, Pique, Puyol, Adriano - Xavi, Busquets, Iniesta - Pedro, Messi, Neymar
Antrenor: Gerardo Martino

REAL: Casillas - Arbeloa, Varane, Ramos, Marcelo - Khedira, Illaramendi, Modrici - Bale, Ronaldo, Di Maria
Antrenor: Carlo Ancelotti

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
monere1980
monere1980  •  26 Octombrie 2013, 15:52
Postat de sasquatchro pe 26 Octombrie 2013, 10:51

Martino a zis clar ca tine foarte mult sa nu se mai greseasca in aparare, deci Cristiano nu cred ca va mai marca asa usor. Trebuie ca Barca sa evite greselile individuale si fazele fixe, in special cornerele, si atunci nu vad nici o problema. Pana la urma, si 3-2 e un scor mai bun decat un egal sau o infrangere.

voiai sa spui 2-3 dar te-a luat mana pe dinainte. Asa este, si o infrangere cu multe goluri e mai spectaculoasa decat un egal ^_^

vandersaar
vandersaar  •  26 Octombrie 2013, 13:59

Bale 2 goluri si asta e istoria jocului de diseara.

legend31
legend31  •  26 Octombrie 2013, 11:32
Postat de sasquatchro pe 26 Octombrie 2013, 11:27

Omule, am zis-o in sensul in care vor fi foarte atenti, normal ca nimeni nu vrea sa greseasca, in general vorbind. Dar favoritii tai au cam profitat sezoanele trecute de prostiile Barcelonei din aparare, si asta nu trebuie sa se mai intample.

Da, lasa..asa orice gol se da in urma unor greseli din aparare...daca nu s-ar gresi ar fi 0-0 fiecare meci...daca joci prea avansat nu ai cum sa nu te descoperi..iar daca nu risti va fi greu sa dai gol..deci pe undeva trebuie sa alegi..eu cred ca va da Ronaldo gol azi, asta nu inseamna ca e si suficient pt noi...din pacate cam ne duce in spate...Isco parca s-a stins iar Di Maria are momente si momente...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează