INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  S-A ÎMPĂCAT CU SOŢIA

Terry a scăpat fără cartonaş roşu!

Articol de - Publicat sambata, 13 februarie 2010 00:00

Telenovela JT continuă cu un nou episod. "The Sun" a dezvăluit că purtătorul banderolei de căpitan la Chelsea a fost iertat de nevasta sa Toni (foto). Călătoria asiatică, pentru care a fost învoit de antrenorul Carlo Ancelotti de la meciul cu Cardiff din Cupa Angliei, a avut efect.


"Ne iubim în continuare", au declarat soţii Terry, care au fost surprinşi sărutîndu-se în faţa unui hotel de 5 stele din Dubai. "Sîntem un cuplu mai sudat ca niciodată", a întărit şi Toni. Iar John a completat: "Pozele spun mai mult decît o mie de cuvinte despre cum ne înţelegem. Niciodată relaţia noastră nu s-a rupt şi sîntem chiar foarte îndrăgostiţi".

 

Soţia internaţionalului englez a fugit în Dubai cu fetiţa cuplului, după ce Terry a fost prins înşelînd-o cu Vanessa Perroncel, logodnica colegului său de la Chelsea Wayne Bridge, dar şi cu alte iubite ale jucătorilor londonezi.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
 •  13 Februarie 2010, 16:31

Malaiasul conteaza nu Terry! Stati voi linistiti ca i-o coace ea lui, nu-l lasa ea asa! Sau chiar daca l-a iertat ,probabil ca asta a facut-o in contul a cel putin 50-60 de p-le pe care le-a indoit ea pina a dat de Terry,deci merita si el iertat odata,nu?

 •  13 Februarie 2010, 14:04

o fi stiind si el ceva despre ea

 •  13 Februarie 2010, 13:52
Postat de pe 13 Februarie 2010, 13:39

k inseala k e bea d stinge e printre cei mai buni fundasi centrali din lume. dak il pui beat pe teren iti joaca mai bine k toti fundasii din liga 1 la un loc.

ba, ca ai dreptate

Vezi toate comentariile (4)
Comentează