INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ÎI VA FI RETRASĂ BANDEROLA LA NAŢIONALĂ?

Terry s-a cuplat cu iubita coechipierului Bridge

Articol de - Publicat sambata, 30 ianuarie 2010 00:00

John Terry îşi riscă viitorul la Chelsea şi statutul de căpitan al reprezentativei Angliei.

 

Fundaşul londonezilor, scriu ziarele britanice, are o aventură cu Vanessa Perroncel, fosta iubită a coechipierului său de la "naţională", Wayne Bridge, alături de care a jucat mulţi ani şi la Chelsea.

Această relaţie nu e văzută bine nici de către ceilalţi jucători de la club, dar nici la federaţia engleză de fotbal (FA), care intenţionează să-i ceară selecţionerului Fabio Capello să-i ia banderola, dacă Terry nu va renunţa el însuşi la ea.

"Un asemenea jucător nu poate fi căpitanul Angliei. Imaginaţi-vă că Terry s-ar putea întîlni pe teren cu Bridge pe 27 februarie, cînd Chelsea joacă împotriva lui Manchester City. Mai rău, cei doi ar putea fi coechipieri la naţională în amicalul cu Egipt, patru zile mai tîrziu!", a comentat cotidianul The Sun.

Tabloidul britanic a adus în discuţie şi alte motive pentru care Terry n-ar mai trebui să aibă banderola. Faptul că s-a folosit de statutul său la echipa reprezentativă în afacerile personale, fără a avea ok-ul FA. Sau că la Chelsea a organizat tururi ale centrului de pregătire fără permisiunea clubului. De asemenea, mama sa a fost prinsă la furat în supermarket, iar tatăl său e implicat în trafic de droguri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează